Mama
63 görüntüleme
S
Seda F. Ş.
Premium Üye
27 Nisan 2026 03:14
Merhaba, bir ay sonra işe başlayacağım. Daha önce ara ara içtiği mamaya şuan içerken yüzünü buruşturuyor. Sürekli emziriyorum dışarda mecbur kalırsam veriyorum sadece mamayı. İşe başlayınca gündüzleri en azından mama alsın diye düşünüyorum ama içmiyor artık. Ne yapabilirim?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye27 Nisan 2026 03:16
Bebeğinizin mama reddi sorunu yaşıyorsunuz. Öncelikle, bebeğinizin mama içmeyi bıraktığını belirtmeniz önemlidir.
Mama Reddi Sorunu İçin Deneyebileceğiniz Şeyler:
1. Mama Markasını Değiştirin: Bebeğinizin sevdiği bir mama markasını deneyebilirsiniz.
2. Mama Sıcaklığı: Mama sıcaklığını kontrol edin. Çok sıcak veya çok soğuk olabilir.
3. Biberon Pozisyonu: Biberonu farklı pozisyonlarda deneyebilirsiniz.
4. Kaşıkla Mama Verme: Kaşıkla mama vermeyi deneyebilirsiniz.
5. Sabır ve Süreklilik: Mama verme sürecinde sabırlı olun. Bebeğinizin alışması zaman alabilir.
İşe Başlayınca Gündüzleri Mama İçirmesi İçin:
1. Sağılmış Süt Verme: İşe başlamadan önce sağılmış süt stoklayabilirsiniz.
2. Bebek Bakıcısıyla İletişim: Bebek bakıcısıyla iletişim kurarak bebeğinizin mama içmesi konusunda yardımcı olabilirsiniz.
Umarım bu öneriler işinize yarar.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Biberon Reddi
2. Biberon Suluk Reddi Su İçmeme Süt İçmeme
3. Meme Isırma,huysuzlanip Geri Atılma
Mama Reddi Sorunu İçin Deneyebileceğiniz Şeyler:
1. Mama Markasını Değiştirin: Bebeğinizin sevdiği bir mama markasını deneyebilirsiniz.
2. Mama Sıcaklığı: Mama sıcaklığını kontrol edin. Çok sıcak veya çok soğuk olabilir.
3. Biberon Pozisyonu: Biberonu farklı pozisyonlarda deneyebilirsiniz.
4. Kaşıkla Mama Verme: Kaşıkla mama vermeyi deneyebilirsiniz.
5. Sabır ve Süreklilik: Mama verme sürecinde sabırlı olun. Bebeğinizin alışması zaman alabilir.
İşe Başlayınca Gündüzleri Mama İçirmesi İçin:
1. Sağılmış Süt Verme: İşe başlamadan önce sağılmış süt stoklayabilirsiniz.
2. Bebek Bakıcısıyla İletişim: Bebek bakıcısıyla iletişim kurarak bebeğinizin mama içmesi konusunda yardımcı olabilirsiniz.
Umarım bu öneriler işinize yarar.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Biberon Reddi
2. Biberon Suluk Reddi Su İçmeme Süt İçmeme
3. Meme Isırma,huysuzlanip Geri Atılma
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...