Meme Isırma,huysuzlanip Geri Atılma

89 görüntüleme
M

Müjgan K. ..

20 Haziran 2025 19:54
Bebeğim 5 ay iki hafta 4 günlük son bir haftadır hem uyku düzenimiz bozuldu geceleri çok gec uyuyor ve sadece akşamları yapıyor bunu göğsümü emiyor sonra ısırıyor, huysuzlanip kendini geri atıyor , bunu neden yapıyor acaba süt mü yok diye elimle sıkıyorum sütte geliyor o an acaba yavaşlıyor mu bilmiyorum
A

Aydan E.

20 Haziran 2025 19:57
diş çıkarma zamanları tam daaa şuan damak yapısı sertleşiyor diş etlerinde demir kaşıkla hafıf bastırdığınızda görebilirsiniz beyazlıkları allah kolaylık versin diş çıkarma zamanları böyle uykusuz huzursuz olabiliyorlar ve sizi de uyutmaz gece boyu bunun için tedagil kullanabılırsınız doktorunuza danısın tabi
M

Müjgan K. ..

20 Haziran 2025 19:58
Ne yapacağımı şaşırıyorum bak şu anda da emmiyor işte alıyorum 2 emiyor geri atıyor ağlıyor şırıngayla mama içiriyorum mecbur Ama böyle de sütüm azalacak diye korkuyorum
A

Aydan E.

20 Haziran 2025 20:09
huzursuz şuan istememesi gayet normal hepımız bu yollardan gectık temiz bir tülbentle diş etlerine masaj yapın cok bastırmadan
R

Rabia Ö. B.

20 Haziran 2025 20:12
Mama yerine sütünüzü sağarak verebilirsiniz :)
M

Müjgan K. ..

20 Haziran 2025 20:17
Mamayı da çok içmiyo ki 30 40 ml anca içiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir