Biberon Suluk Reddi Su İçmeme Süt İçmeme

95 görüntüleme
Fatma S.

Fatma S.

24 Aralık 2025 10:31
Bebeğmi şuan 6 aylık doğduğundan beri sadece anne sütü alıyor . Ama şöyle ilk 2 -3 ay özellikle göğüs ucum sürekli yara olduğu için sütümü sağıp biberonla da çok verdim hatta göğsüme silikon başlık taktım öyle de emzirdim hiç problemimiz yoktu hem biberondan hem memeden hem silikondan çok güzel emen bir bebekti. Sonra bir anda bebeğim biberonu reddetti yani biberonla su vermeye çalışıyorum biberonu ısırıyor sadece emmiyor çekmiyor ısırıncada su geliyor biraz onu da ağzında biriktirip tükürüyor. Aynı şekilde mama denemek istedim mamayı da öyle yapıyor anne sütü deniyorum onu da aynı şekilde alıştırma suluğuna koydum onda da aynı şekilde.su asla içmiyor yani arada kaçarsa kaçıyor boğazına hergün pes etmeden sürekli deniyorum ama ağlıyor onlardan içmemek için içmiyorda 1 ay sonra işe başlayacağım ben yokken sağdığım sütü içmesi lazım kaşıkta denedim olmuyor. Sadece benim göğsümden emmek istiyor . Emmesi iyi göğsümden beslenmesi de güzel ama be işe başladığımda aç kalıcak ne yapacağım
Emel C.

Emel C.

24 Aralık 2025 11:44
Merhaba belki biraz acımasızca gelebilir ama iyice acıkmasını bekleyip meme yerine biberon verebilirsiniz emdigi için aç degilken veriyor olabilirsiniz benim bebeğim ne meme ne biberon emmedi 1 ay şırınga ile besledim çok acıkmasını bekleyip verdiğimde biberonu tuttu umarım hızlıca alışır zaten bir iki kere emerse tekrar bağlanır
L

Leyla E. A.

24 Aralık 2025 18:45
Merhababende aynı durumdan muzdaripim biberon reddi var sadece emiyor ve işe başlayacağım bi aydır uğraşıyoruz almıyor ne yapacağımızı bilmiyoruz bin bir çeşit biberon denedik ve üstelik besin zehirkenmesi yaşadım 3 gün sütüm kesildi resmen ona rağmen almadı biberon ve çok kilo kaybetti o 3 gün içinde çok açlık da fayda etmedi ..
Fatma S.

Fatma S.

24 Aralık 2025 18:48
AYnen çok aç olsada almıyor ne yapacağız ya
Emel C.

Emel C.

24 Aralık 2025 18:52
Kızlar valla benimde bir fikrim yok ben o şekilde alistirmistim biberonda değiştirdiyseniz yapacak birsey kalmıyor insallah ikinizde çizebilirsiniz ❤️
L

Leyla E. A.

24 Aralık 2025 18:54
Hiç bilmşyorum inanın ki ve sütüm yetmiyor hissediyorum emerken ağlamasına rağmen reddedemiyor dua ediyorum meme reddi olsun ama sütüm kesilmesin sağıp vereyim çok yıprandım emzirme sürecinde yetiyor mu stresi aç mı tok mu stresi ..
L

Leyla E. A.

24 Aralık 2025 18:55
Teşekkküe ederiz emel hanım
Emel C.

Emel C.

24 Aralık 2025 19:25
Leyla hanım çok zor bir durum siz çok iyi anlıyorum strese sokmayın kendinizi sutunuz etkilenir bunların hepsi geçiyor belki kısa süreli bir durumdur siz çok iyi bir annesiniz eminim kendinizi üzmeyin lütfen 🌸
L

Leyla E. A.

25 Aralık 2025 08:35
Tabiki geçiyor ama kilo almamış i sağlık ocağına götürdüm:( sütüm yetmiyor yani ama biberon da tutmuyor dediğim gibi ne yapacağımı şaşırdım kaşık vereceğim ancak
Emel C.

Emel C.

25 Aralık 2025 12:54
Bana ebe bardakla vermemide söylemiştiben vermeye korktum ama ebe hanım yavaş yavaş baya içirmişti bi deneyebilirsiniz korkmazsaniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir