Hareket

90 görüntüleme
S

Sibel ..

Premium Üye
1 Mayıs 2026 22:24
Bebeğin ayaklarını ağzına yaklaştırmak tehlikeli mi 3.5 aylık. Bu gün misafirlikte birden bire bebeği öyle sevdiler. Endişe duydum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
1 Mayıs 2026 22:25
Bebeğin ayaklarını ağzına yaklaştırması birkaç açıdan risk taşıyabilir.

Boğulma tehlikesi: Küçük eşyaları ağzına götürmesi boğulma riskini artırabilir.
Enfeksiyon: Bebeğin ellerini veya ayaklarını ağzına götürmesi, özellikle yeni doğan bebeklerde, enfeksiyon riskini artırabilir.
* Hareket gelişimi: 3.5 aylık bir bebek için bu tür hareketler normal kabul edilebilir. Bununla birlikte her bebek farklıdır ve gelişim hızları da birbirinden farklıdır.

Bebeğinizin sağlığı ve güvenliği için dikkatli olmanız gereken bazı durumlar vardır.

1. Bebeğinizin ellerini ve ayaklarını sık sık temizleyin.
2. Bebeğinizin ağzına herhangi bir şey sokulmasını önleyin.
3. Bebeğinizin güvenli bir ortamda olduğundan emin olun.

Eğer bebeğinizin sağlığı veya güvenliği konusunda endişeleriniz varsa, bir sağlık uzmanına danışmanız her zaman en iyisi olacaktır.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Aşırı Hareketli Bebek
2. Kalabalık Ortamda Ağlama
3. Eliyle Yemek Götürmeme
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Afranur K.

Afranur K.

1 Mayıs 2026 22:26
Yok 😂 hatta hareketlenmeye başlasın kendisi yapmaya başlayacak sürekli ayaklar ağızda, bu arada kalçadan ayaklarını kaldırıp ağzına doğru yaklaştırması dönme eylemi için de hazırlık, ben kalçasının altına yastık koyup destek oluyordum dönmeyi öğrenmeye başladığında.
S

Sibel ..

Premium Üye
2 Mayıs 2026 05:29
Afranur Keskin
Yok 😂 hatta hareketlenmeye başlasın kendisi yapmaya başlayacak sürekli ayaklar ağızda, bu arada kalçadan ayaklarını kaldırıp ağzına doğru yaklaştırması dönme eylemi için de hazırlık, ben kalçasının altına yastık koyup destek oluyordum dönmeyi öğrenmeye başladığında.
Ayy içim rahatladı 🙈 gerçekten tedirgin oldum bazen de bilmiyor insanlar ayına göre davranmadığından
S

Sibel ..

Premium Üye
2 Mayıs 2026 05:29
Afranur Keskin
Çok teşekkür ederim 🌺
S

Seher K.

Premium Üye
5 Mayıs 2026 17:52
Bebeğim beş aylık artık ek gıdaya geçebilir miyim
S

Sibel ..

Premium Üye
6 Mayıs 2026 00:24
Seher Karazeybek
Bebeğim beş aylık artık ek gıdaya geçebilir miyim
Benimki 3.5 aylık Osman beyin YouTube videosunu izleyip başlayalım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir