Aşırı Hareketli Bebek

97 görüntüleme
S

Sinem A.

18 Aralık 2025 08:58
Mrb bebeğim 9 aylık doğduğundan beri aşırı hareketli bir saniye yerinde durmuyor sürekli mız mız doktorlar diş diyor. Mızmızlığına diş sancısı okey ama hareketliliği beni korkutuyor 6 aylık emeklemeye başladı 9 aylık yürüyor asla oturmuyor dinlenmiyor uzanmıyor altını değiştirirken bile zor tutuyorum hiperaktif mi yoksa bütün bebekler böyle mi diye düşünüyoruz eşimle sürekli :):)
K

Kamer Y.

18 Aralık 2025 09:12
Başlığı görür görmez tıkladım benimde oğlum 9 aylık aynı anlattığınız gibi sadece yürümüyor ama tırmanıyor kucağımıza alıyoruz üstümüze tırmanıyor bez değiştirirken kıyafet değiştirirken sırtımızdan ter akıyor 🥲 akran bebeklerle yanyana gelince diğer anneler otururken ben sadece yatarken oturuyorum oda dönüp kalkmazsa :)) genetik olduğunu düşünüyorum artık babası da çok hareketliymiş bende öyle biraz 🌝
B

Büşra K. ..

18 Aralık 2025 10:12
Merhaba benim kızım da aşırı hareketli gün içerisinde sadece uyuduğunda oturabiliyorum parkta erkek anneleri ile yarış yapıyordum karnımda da öyle kıpır kıpırdı eşime çekmiş eşim de çok hareketliymiş küçükken
S

Safiye ..

18 Aralık 2025 22:08
Benim kızımda 6 aylık emekledi 8 aylık koltuk kenarında yürümeye başladı 10 aylık ve7.6 kg bu yüzden

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir