Aşırı Hareketli Bebek
97 görüntüleme
S
Sinem A.
18 Aralık 2025 08:58
Mrb bebeğim 9 aylık doğduğundan beri aşırı hareketli bir saniye yerinde durmuyor sürekli mız mız doktorlar diş diyor. Mızmızlığına diş sancısı okey ama hareketliliği beni korkutuyor 6 aylık emeklemeye başladı 9 aylık yürüyor asla oturmuyor dinlenmiyor uzanmıyor altını değiştirirken bile zor tutuyorum hiperaktif mi yoksa bütün bebekler böyle mi diye düşünüyoruz eşimle sürekli :):)
K
Kamer Y.
18 Aralık 2025 09:12
Başlığı görür görmez tıkladım benimde oğlum 9 aylık aynı anlattığınız gibi sadece yürümüyor ama tırmanıyor kucağımıza alıyoruz üstümüze tırmanıyor bez değiştirirken kıyafet değiştirirken sırtımızdan ter akıyor 🥲 akran bebeklerle yanyana gelince diğer anneler otururken ben sadece yatarken oturuyorum oda dönüp kalkmazsa :)) genetik olduğunu düşünüyorum artık babası da çok hareketliymiş bende öyle biraz 🌝
B
Büşra K. ..
18 Aralık 2025 10:12
Merhaba benim kızım da aşırı hareketli gün içerisinde sadece uyuduğunda oturabiliyorum parkta erkek anneleri ile yarış yapıyordum karnımda da öyle kıpır kıpırdı eşime çekmiş eşim de çok hareketliymiş küçükken
S
Safiye ..
18 Aralık 2025 22:08
Benim kızımda 6 aylık emekledi 8 aylık koltuk kenarında yürümeye başladı 10 aylık ve7.6 kg bu yüzden