Kalabalık Ortamda Ağlama

79 görüntüleme
Yeter O. .

Yeter O. ..

25 Ağustos 2025 12:05
Dün kıZımla bi akrabaya gittik çok kalabalıktı kucağına alanlar oldu ağlamadı durdu da bi saat sonra bi ağlama krizi tuttu altı temizdi mamasını yemişti zaten gazını çıkarmıştım kızım 2 buçuk aylık eve gelinceye kadar arabadada ağladı eve gelince yatağına koyunca durdu gülümsedi oynadık hatta kayınvalidem nazar dedi ama bilmiyorum herkes maşallah filan iyi beslemişsin kilosu iyi boyu uzun diyince ondan sonra ağlama başladı
Esma U.

Esma U.

25 Ağustos 2025 12:50
Yabancı seçmeye başlamış olabilir. Kalabalık rahatsız ediyor bebekleri e bide gözü değen de oluyor maşallah deseler de. Allah korusun hepsini. 🤲🤲
Yeter O. .

Yeter O. ..

25 Ağustos 2025 12:55
Amin Esma hanım bütün bebeklerimizi
Begüm T.

Begüm T.

25 Ağustos 2025 12:57
Benim kızımda öyle çok sesten ve insandan hoşlanmıyor bu güvenli bağlanma demek korkmayın bu arada gerçekten bebekle bir yere gitmeyi hiç sevmiyorum siz seviyor musunuz 😀
Yeter O. .

Yeter O. ..

25 Ağustos 2025 12:59
Ben hiç hiç sevmiyorum iki buçuk aylık oldu toplasan iki defa misafirliğe gittim yoksa evde iyim sanki kızımın keyfi yerinde maalesef misafirliği gidince öyle olmuyor işte içim rahatladı biraz☺️♥️
Esma U.

Esma U.

25 Ağustos 2025 13:06
Amin inşallah 🤲 bebekle her şey çok zor gerçekten. Tatile bile gidesim gelmiyor özel araçta yok otobüste bebek eşyalar vs eziyet olacak gibi geliyor cesaret edemiyorum 😂 evde de ruhum daralıyor dışarı çıkarmak gerekiyor hava alsın diye tek başıma da rahat çıkaramıyorum. Bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz. Allah yardımcımız olsun 🤲🤭
Yeter O. .

Yeter O. ..

25 Ağustos 2025 18:42
Valla aynı ben gibisiniz yavaş yavaş büyüyorlar şükür 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir