Hala mı Depresyon 😕

982 görüntüleme
A

Ayşe H. B.

28 Nisan 2026 12:32
Kızlar bebeğim 2 ay 22 günlük oldu. Ve ben hala bir şeylere yetişemiyorum. Bebekle ilgilenirken bütün işler kalıyor. Onunla iş yapmaya alış diyorlar ama bu nasıl olcak. Yıkanacak ütülenecek eşyalar, süpürülmesi gereken ev, düzenlenmesi gereken dolaplar. Her şey o kadar karışık ki. Bazen duş almaya bile vakit olmuyor. Bu duyguları yaşayan hala daha yaşayan var mı. Ya da nasıl başa çıkıyorsunuz bana da yardımcı olun lütfen.🙏
B

Burcu K.

6 Mayıs 2026 23:08
Ayşe Hülda Bayraktar
Sıkıntınız ne
3 aylık hamileyken aldatıldığı mı öğrendim doğum yaptım bebeğim 7 aylık oldu kalbim hala paramparça 16 yıllık evliliğin üzerine yaptı bunu bana
A

Ayşe H. B.

6 Mayıs 2026 23:16
Burcu Kesikbaş
3 aylık hamileyken aldatıldığı mı öğrendim doğum yaptım bebeğim 7 aylık oldu kalbim hala paramparça 16 yıllık evliliğin üzerine yaptı bunu bana
Çocuk var diye de devam ediyorsunuz evliliğe değil mi. Kötü olmuş. Ben de aldatıldım çok kötü bir durum gerçekten. Şuan sizin bebiş de var onun sıkıntısı da eklenince çok daha ağırdır. Ama görmezden gel bebeğine odaklan.
B

Burcu K.

6 Mayıs 2026 23:28
Ayşe Hülda Bayraktar
Çocuk var diye de devam ediyorsunuz evliliğe değil mi. Kötü olmuş. Ben de aldatıldım çok kötü bir durum gerçekten. Şuan sizin bebiş de var onun sıkıntısı da eklenince çok daha ağırdır. Ama görmezden gel bebeğine odaklan.
Peki siz boşandınız mı
A

Ayşe H. B.

6 Mayıs 2026 23:42
Burcu Kesikbaş
Peki siz boşandınız mı
İlk evliliğimdi boşandım. İkinci evlilik yaptım. Çocuk olsaydı boşanırmıydım bilmiyorum ama sağlıksız bir ilişkide çocuk yetiştirmek daha kötü. Öyle bir anne babanın çocuğuyum malesef.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir