Gaz Reflü Beslenme Reddi

816 görüntüleme
S

Sibel ..

15 Mayıs 2026 20:14
3 aylık bebek reflusu var. Beslenmeyi red ediyo aptamil ar kullaniyorm. Beslenme esnasinda ıkınmlar, kendini geri atmallar, . 3,4 satte 60 ml bile zor iciyo. Ya agzindan akıtıyo ya agliyo ya kusuyo. Denemedigim mama kalmadi. Gitmedigim doktor kalmadi. Gaviscon şase kullandık fayda etmedi. Gastrotus basladilar bebek onu da icmiyo akıtıyo En son gastroenterolojiye bile gittim oda gazı var diyo gaz damlasi verdi ama yine fayda yok. Benim gibi olanlar nasil bi cozum buldunuz lutfen yazın cok caresizim
S

Seda İ.

15 Mayıs 2026 22:07
Ama üzülmeyin geçiyor bebeğinizin gelişimi iyiyse zamanla toparlar [4.aydan](4.aydan) sonra bir tık daha rahatlıyor beslenmeler
S

Sibel ..

15 Mayıs 2026 22:08
Seda İlbey
Merhabalar, öncelikle biberon ucunun numarasinin ayına uygun olup olmadığını kontrol edin ve reflusu varsa beslenme sırasında mutlaka biraz eğim vererek besleyin. Mesela 60 ml içiyorsa 30 ml içince ara gazını alın biraz bekleyin ve kalanı verin. Beslenme zamanı geldiğinde aynı şeyleri yaşayacağım stresi bebeğinize yansıyor malesef bizde benzer durumları yaşadık.
Gaz cikarma , beslenme sonrasi yarim saat dik tutma reflü yatagı egim vererek beslenme herseyi denedim inanin olmuyo. Son gunlerde evde turlayarak beslemeye calisyorum
H

Hüsne D.

15 Mayıs 2026 22:08
Kotu koku gazlı kakadada sonra hırıltı yuzunh cok kasırdı cekstrırdı yırtardı süreklı aglardı süreklı belkı saattlerde aglardı artık o kdr ılerlemstıkı gece gunduz ayrımı yoktu sureklı aglardı pısık vardı egzama olur bazılarında kakasında sumuksu yapı
H

Hüsne D.

15 Mayıs 2026 22:09
Onlarıj hıc hırı fayda etmıyor ılerı sevıyey gelmsı benmkıde oyledı acı cekrdı cocugum sureklı
S

Sibel ..

15 Mayıs 2026 22:09
Hüsne Düzgüney
Alerjjık
Bana doktor dıskısında kan yoksa alerjik degil deyip gecistiirdi
H

Hüsne D.

16 Mayıs 2026 07:12
Dıskıda kan olmuyor kı her bebekte
S

Sibel ..

16 Mayıs 2026 07:59
Hüsne Düzgüney
Dıskıda kan olmuyor kı her bebekte
Son olarak seyi soraym alerji mamasi kullansak o ar mamaya gore akiskan ya bu defada refluden dolayi icemeyeck . Evolvia rp ye kıvam arttirici falan hic denediniz mi ?
H

Hüsne D.

16 Mayıs 2026 08:11
Alerjı mamaları cok tatsz zaten bebgın durumuna goreverılıyor
S

Sibel ..

16 Mayıs 2026 08:15
Hüsne Düzgüney
Teskkurler
S

Sibel ..

18 Mayıs 2026 23:22
Hüsne Düzgüney
Ben size cok tesekkur etmek istiyorm doktora ulastm online gorusme sagladik dediginz kadar ilgiliydi. Bize su an bi tedavi basladi umarim benim bebegimde fayda gorur
H

Hüsne D.

19 Mayıs 2026 07:00
Çok sevındım gerckten fayda gorecgınden emın olabılırsınız caresını bulana kadar devam ayhan hocaya cok gvnyrum bu konuda bende bgun kont gdyrum onun sayesınde yuzum guluyor ıcım rahat inşlallh rahatlrsınız ınsallah
H

Hüsne D.

19 Mayıs 2026 09:40
Alerjısı varmıymıs pekı ne dedı doktor
S

Sibel ..

19 Mayıs 2026 10:05
Hüsne Düzgüney
Alerjik reflü dedi. Bazi ilaclari soyledi . Mama aptamil peptisyneo yu dene dedi. Ki muhtemelen bebegim o mamayi da icemeyeck bebek o ilaca ve mamaya tepki verirse daha farkli yollar deneyecz gerekirse kendi mamasini kullanip belirtileri kontrol altinda tutacaz gibi seyller soyledi. Doktor bey en azindan dinledi belirtileri önemsedi .digerleri gibi biseyi yok annelik abartmasi demedi bu bile benim icin cok iyi
S

Sibel ..

19 Mayıs 2026 10:06
Hüsne Düzgüney
Ben daha belirtileri soylemeden kendisi sordu bbebekte bu varmi bu yok mu gibj sorular
H

Hüsne D.

19 Mayıs 2026 10:07
Sibel
Ben daha belirtileri soylemeden kendisi sordu bbebekte bu varmi bu yok mu gibj sorular
Evet ınsan o zaman rahatlıyor dgru yere gttgını dusunuyorsun o an cunku sen soyelmeden bırı senın dertlerını anlıyor zaten
S

Sibel ..

19 Mayıs 2026 10:09
Hüsne Düzgüney
Evet ınsan o zaman rahatlıyor dgru yere gttgını dusunuyorsun o an cunku sen soyelmeden bırı senın dertlerını anlıyor zaten
Kesinlikle. Onun icin size ne kadar tesekkur etsem az. Sizinde alerjiydi ya ek gida surecini nasil ilerlettiniz? Süt ve sut urunlerini su an veriyormusunz artk
H

Hüsne D.

19 Mayıs 2026 10:13
6. Ayda doktor baslattı yıgurt peynır yumrta sarısı denedık o demeden acmadık zaten
H

Hüsne D.

19 Mayıs 2026 10:14
Bızde bgun kont gdyruz ınsallh bakalım daha neler accaz
S

Sibel ..

19 Mayıs 2026 10:17
Hüsne Düzgüney
Bızde bgun kont gdyruz ınsallh bakalım daha neler accaz
Bugun resmi tatil calisiyorlar mi dun doktor bey recetemi carsamba yazacgni soyledi bilginiz olsun. Insallah bebelermiz tez zamanda iyilesir
H

Hüsne D.

19 Mayıs 2026 10:31
Evet evet yurt dısına mı cıkcakmıs ondan bgun gdyruz carsamba randvu yoktu bıze ı yuzden
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir