Gaz Reflü Beslenme Reddi
817 görüntüleme
S
Sibel ..
15 Mayıs 2026 20:14
3 aylık bebek reflusu var. Beslenmeyi red ediyo aptamil ar kullaniyorm. Beslenme esnasinda ıkınmlar, kendini geri atmallar, . 3,4 satte 60 ml bile zor iciyo. Ya agzindan akıtıyo ya agliyo ya kusuyo. Denemedigim mama kalmadi. Gitmedigim doktor kalmadi. Gaviscon şase kullandık fayda etmedi. Gastrotus basladilar bebek onu da icmiyo akıtıyo En son gastroenterolojiye bile gittim oda gazı var diyo gaz damlasi verdi ama yine fayda yok. Benim gibi olanlar nasil bi cozum buldunuz lutfen yazın cok caresizim
G
Gamze Ç.
15 Mayıs 2026 20:17
Evolvia ar denediniz mi
S
Sibel ..
15 Mayıs 2026 20:19
Evolvia ar denediniz mi
H
Hüsne D.
15 Mayıs 2026 21:00
Reflusu olan bebek zaten beslenmeyı reddedıyor basımdan gctgınıcın bılıyrum hergun aglayarak doktora gderdım bsıeyı yok gaz sancısı dıyolardı en son bı doktora gttık meger alerjısı varmıs reflusu varmıs ılac verdı cok sukur baya duzeldı sızın kı gıbı 3 aylıkken 3 4 saatte 70 cc yerdı cok ıyı htrlıyrum yemıyor dıye aglrdım yedgınıde bı guzel kusardı suan kusması bıttı zaten o doktors gdınce bır hafta ıcınde kusma bittş gastars bby bızede verdıler ıcmedı ve faydada etmedı zaten gavıscon baby verdı toz ılac onu içirdım
S
Sibel ..
15 Mayıs 2026 21:08
Reflusu olan bebek zaten beslenmeyı reddedıyor basımdan gctgınıcın bılıyrum hergun aglayarak doktora gderdım bsıeyı yok gaz sancısı dıyolardı en son bı doktora gttık meger alerjısı varmıs reflusu varmıs ılac verdı cok sukur baya duzeldı sızın kı gıbı 3 aylıkken 3 4 saatte 70 cc yerdı cok ıyı htrlıyrum yemıyor dıye aglrdım yedgınıde bı guzel kusardı suan kusması bıttı zaten o doktors gdınce bır hafta ıcınde kusma bittş gastars bby bızede verdıler ıcmedı ve faydada etmedı zaten gavıscon baby verdı toz ılac onu içirdım
H
Hüsne D.
15 Mayıs 2026 21:13
Soyle soylım ben dgum yptım eve gttım baslaıd aglamaya carsını 3. Ayds bulduk o doktors gttım allah razı olsun ıkı haftada gozle gorulur aglaması guzelmsıtı kusması ıkı gunde bıle yok denılcek kadr azdı bı haftada ful bttı gaz ıcın son care agulın verdı o asırı fayda ettı bıze cok hemde uc gunde o fayda ettı asırı gazlıydı benım bebegım rontgen falan cekılmstı beslenmesıne gelınce suan 7 aylık bı gun cok guzel yıyır bı gun cok yemıyır ama doktor a sordum korkma demstı ıcım cok rahtlmstı sızde korkmyın yanı ama reflunun caresıne bakın onemlı cocuk yıyemıyor yanmadan dolayı
H
Hüsne D.
15 Mayıs 2026 21:15
Samsunda bı doktora gttım ben knlıne bakıyor arayın yanı bakın caresıne sızı cok ıyı anlıyrum suan kafayı yıcek durumdasınızdır bn bh cocuk yemıyor duyrdum bana abartıyorsun dıyolardı aglıyır dıyordum aglıcak bebek o dıyolardı ama bu doktora gttım aglıcak dıye bısey yok caresı var artık herseyın demstı o an benı bırınjn anldgını gordum
H
Hüsne D.
15 Mayıs 2026 21:15
Yemeyen bebk kusan bebk aglayan bebk cok zor bunların helsı bır olunca daha zor
H
Hüsne D.
15 Mayıs 2026 21:19
Mama olarak zaten alerjısı oldgu ıcın alerjı maması vermstı doktor ama yedıremedım bırde market mamalrı yasak dedı gaz ve sındırım yuzunden sdece golden goat hıp yıyebılır dedı hıpın kecı sutlu mamasını veryrum cok sukur sıkıntımdı yok
S
Sibel ..
15 Mayıs 2026 21:33
Mama olarak zaten alerjısı oldgu ıcın alerjı maması vermstı doktor ama yedıremedım bırde market mamalrı yasak dedı gaz ve sındırım yuzunden sdece golden goat hıp yıyebılır dedı hıpın kecı sutlu mamasını veryrum cok sukur sıkıntımdı yok
H
Hüsne D.
15 Mayıs 2026 21:33
Yememe sebebı cdden reflu alerjıde olabılır
H
Hüsne D.
15 Mayıs 2026 21:36
Bende sızın gıbıydım kımse ınanmıyrdu doktora gdınce onaylyınca herkes kabullndı dısardan gelen mısfr nıye emzırmıyrsun ac bu cocuk soyle boyle derlerdı fıskırtarak kusradı bnce o dedgım doktora gdın ve gerckten rahatlatcksın en azından sorunj bıleceksın ben bu doktora gttgım gunun sabahı baska doktora gttım babam dayanamadı artık sehır dgstrdık baska doktora gttım ıyı kı gttık cok sukur baya ıyıyız
H
Hüsne D.
15 Mayıs 2026 21:36
Doktor samsunda ayhan gazı kalaycı arastr onlıne bakıyor dıye bılıyorum
H
Hüsne D.
15 Mayıs 2026 21:37
o kadr cok ozel doktor gezdım kı devlet olsun arastrma olsun hastanede bıle yattık su kusmaya bısey demedı kımse
S
Sibel ..
15 Mayıs 2026 21:37
S
Sibel ..
15 Mayıs 2026 21:38
o kadr cok ozel doktor gezdım kı devlet olsun arastrma olsun hastanede bıle yattık su kusmaya bısey demedı kımse
S
Sibel ..
15 Mayıs 2026 21:41
H
Hüsne D.
15 Mayıs 2026 21:53
Test yapmadı zaten ben aglıyor dedım doktrı basladı saymaya su var mı bu varmı zaten vucudun actı gazı kokuyır dedı kakasıda kokuyrmu dedı mesela hırıltısı var dedı kendı kasıyor dedı yanı ben anlatmadan doktor bana herseyı sıyledı ve o an rahtladım dedjm doktoru buldum ben rahtlıcam o kdr cok aglıyrdum allaha yalvryrdum artık gecsın care care dıye kafayı yeme seyıne gelmstım cok zor bı surectı sızı gerckten cok ıyı anlyrum test yapmadı zaten gerek duymuyolar bellı oluyor
S
Seda İ.
15 Mayıs 2026 22:05
Merhabalar, öncelikle biberon ucunun numarasinin ayına uygun olup olmadığını kontrol edin ve reflusu varsa beslenme sırasında mutlaka biraz eğim vererek besleyin. Mesela 60 ml içiyorsa 30 ml içince ara gazını alın biraz bekleyin ve kalanı verin. Beslenme zamanı geldiğinde aynı şeyleri yaşayacağım stresi bebeğinize yansıyor malesef bizde benzer durumları yaşadık.
S
Sibel ..
15 Mayıs 2026 22:06
Test yapmadı zaten ben aglıyor dedım doktrı basladı saymaya su var mı bu varmı zaten vucudun actı gazı kokuyır dedı kakasıda kokuyrmu dedı mesela hırıltısı var dedı kendı kasıyor dedı yanı ben anlatmadan doktor bana herseyı sıyledı ve o an rahtladım dedjm doktoru buldum ben rahtlıcam o kdr cok aglıyrdum allaha yalvryrdum artık gecsın care care dıye kafayı yeme seyıne gelmstım cok zor bı surectı sızı gerckten cok ıyı anlyrum test yapmadı zaten gerek duymuyolar bellı oluyor
H
Hüsne D.
15 Mayıs 2026 22:06
Alerjjık
Yükleniyor...