Epilepsi

437 görüntüleme
E

Eda S. G. ..

Premium Üye
1 Temmuz 2026 21:53
Miyoklonik epilepsi teşhisi alan var mı
Z

Zeynep D.

27 Ağustos 2026 10:13
Gülcan Şahan
Ben bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum biz anneler evlatlarımız için dünyayı karşımıza alırız ama dua edin üzülmek çare degıl gerekırse başka nörolojiye götürün alanında çok cok iyi doktorlar var ben Ankara da yaşıyorum Bilkent şehir hastanesi takipliyiz bütün bölümlerde sadece gastroentroloji bölümüne onca ay boşuna gitmişim özel de nir doktor buldum kabızlık ve çatlak sorunu için bazen iyi bir doktora denk gelmek çok önemli sizin bebegınızın nöbetleri uzun sürüyor bence üzerinde durmaları gerekiyor doktorların siz bir anne olarak zaten elinizden geleni yapıyorsunuz
İnstagram da bir doktor buldum. Serdal Güngör diye çok hoşuma gitti
Z

Zeynep D.

27 Ağustos 2026 10:14
Burada özel hastanelerde hiç çocuk nöroloji yok. Özelde olsa para kazanmak için bütün her şeye bakarlar hiç olmazsa
G

Gülcan Ş.

27 Ağustos 2026 12:49
Zeynep Demirkaya
Eskişehirdeki en iyi doktora götürüyorum aslında çok araştırdım hepsini denedim. Bu adama randevu almak çok zor. Benim için şehir falan hiç fark etmez her yere götürürüm
Ankara’ya gelme gibi bir düşünceniz olursa burada Bilkent şehir hastanesi var nörolog doktorlarını araştırın derim ben kızım hem epilepsi hastası hemde makat çatlağı var kabızlık sorunu yaşıyor gittiğim hastane çok birsey yapmadı özel bir doktora götürdüm muayene ücreti aldı doktor kendısı burada gülhanede egitim ve araştırma hastanesinde görev yapıyor birde gerekli tahlilleri de hastane de yaptırdı yani demek istediğim bazen çok iyi doktora da denk geliyoruz ben epilepsi tedavısıini Bilkent’te yaptırıyorum benım gittiğim doktor da çok ilgili hepsi de aynı bilgiye sahip gereken neyse hangi bölüme gitmesi gerekiyorsa yönlendiriyorlar
Z

Zeynep D.

27 Ağustos 2026 13:37
Gülcan Şahan
Ankara’ya gelme gibi bir düşünceniz olursa burada Bilkent şehir hastanesi var nörolog doktorlarını araştırın derim ben kızım hem epilepsi hastası hemde makat çatlağı var kabızlık sorunu yaşıyor gittiğim hastane çok birsey yapmadı özel bir doktora götürdüm muayene ücreti aldı doktor kendısı burada gülhanede egitim ve araştırma hastanesinde görev yapıyor birde gerekli tahlilleri de hastane de yaptırdı yani demek istediğim bazen çok iyi doktora da denk geliyoruz ben epilepsi tedavısıini Bilkent’te yaptırıyorum benım gittiğim doktor da çok ilgili hepsi de aynı bilgiye sahip gereken neyse hangi bölüme gitmesi gerekiyorsa yönlendiriyorlar
2. İlaç kullanmasına rağmen geçirirse Ankaraya getircem bide
Z

Zeynep D.

27 Ağustos 2026 13:37
Gülcan Şahan
Doktor önerebileceğiniz var mı
G

Gülcan Ş.

27 Ağustos 2026 17:00
Zeynep Demirkaya
Doktor önerebileceğiniz var mı
Bizim Mesut Güngör e gidiyoruz ama neşrin ceylan Ayşegül neşe çıtak kurt zaten bir çok doktoru profesör ben kendi dotorumdan memnunum asistanlar bakmıyor kendisi birebir ilgileniyor neyse sorun onu söylüyor
Z

Zeynep D.

27 Ağustos 2026 17:19
Gülcan Şahan
Bizim Mesut Güngör e gidiyoruz ama neşrin ceylan Ayşegül neşe çıtak kurt zaten bir çok doktoru profesör ben kendi dotorumdan memnunum asistanlar bakmıyor kendisi birebir ilgileniyor neyse sorun onu söylüyor
Benim gittiğimde profesör oda kendi ilgileniyo. Kontrolü var bakalım her şeyi sorcam.
G

Gülcan Ş.

27 Ağustos 2026 18:31
Zeynep Demirkaya
Benim gittiğimde profesör oda kendi ilgileniyo. Kontrolü var bakalım her şeyi sorcam.
Kafanıza ne takılırsa sorun bir yere yazın unutmayın bence ozellıkle nöbetleriniz çok uzun sürüyor beynine veya vücuduna zararı olur mu gelişimini etkiler mi gibi
Z

Zeynep D.

27 Ağustos 2026 20:27
Gülcan Şahan
Kafanıza ne takılırsa sorun bir yere yazın unutmayın bence ozellıkle nöbetleriniz çok uzun sürüyor beynine veya vücuduna zararı olur mu gelişimini etkiler mi gibi
Evet teşhis konulduktan sonrada liste yapmıştım yine yapıp sorucam
G

Gülcan Ş.

27 Ağustos 2026 20:29
Zeynep Demirkaya
Evet teşhis konulduktan sonrada liste yapmıştım yine yapıp sorucam
insallah daha iyi olur bebegınız
Z

Zeynep D.

27 Ağustos 2026 21:21
Gülcan Şahan
insallah daha iyi olur bebegınız
Allah hepimizin çocuğuna şifa sağlık versin  instagramda bi profesör çocuk nöroloji var ona sordum kesinlikle gen testi yapılması gerekiyor dedi.
G

Gülcan Ş.

27 Ağustos 2026 21:29
Zeynep Demirkaya
Allah hepimizin çocuğuna şifa sağlık versin  instagramda bi profesör çocuk nöroloji var ona sordum kesinlikle gen testi yapılması gerekiyor dedi.
Evet çok gerekli biz ikinci nöbeti geçirince yaptırdık inanın epilepsi tanısı bile almadık o zaman 2. EEG miz ve egg sonucu çıkmadan bir gün öncesinden de nöbet geçirince video aldım öyle teshıs aldık EEG mız de bozuk çıkınca artık gerekli bölümlere gittik size neden gerek duymadılar anlamıyorum
Z

Zeynep D.

27 Ağustos 2026 21:33
Gülcan Şahan
Evet çok gerekli biz ikinci nöbeti geçirince yaptırdık inanın epilepsi tanısı bile almadık o zaman 2. EEG miz ve egg sonucu çıkmadan bir gün öncesinden de nöbet geçirince video aldım öyle teshıs aldık EEG mız de bozuk çıkınca artık gerekli bölümlere gittik size neden gerek duymadılar anlamıyorum
İlaçla 3 ay boyunca olmayınca kontrolünde sormuştum ben araştırıpta genetik test yapılması gerektiğini. Sordum ama ilaca rağmen geçirirse ikinci ilaç sonra geçirirse başka çareler en son genetik test yaparız demişti. Bizim bildiğimiz büyük babaanne büyük dede büyük anneanneye kadar böyle bi hastalık yok genden geçmiş desek. Ama yinede Bi test şart bencede
G

Gülcan Ş.

27 Ağustos 2026 21:38
Zeynep Demirkaya
İlaçla 3 ay boyunca olmayınca kontrolünde sormuştum ben araştırıpta genetik test yapılması gerektiğini. Sordum ama ilaca rağmen geçirirse ikinci ilaç sonra geçirirse başka çareler en son genetik test yaparız demişti. Bizim bildiğimiz büyük babaanne büyük dede büyük anneanneye kadar böyle bi hastalık yok genden geçmiş desek. Ama yinede Bi test şart bencede
Biz de sülalemde böyle bir hastalık yok ama ister akraba evliliği olsun ister yabancı olsun bunlara bakmıyorlar önce çocuğun genetiğine bakıyorlar sonra epilepsi paneline sonra anne baba dan kan alıyorlar onların da genetiğine bakıyorlar en son gerek duyarlarsa wes testi bu test daha kapsamli bir testmiş buna bakıyorlar yani testlerin çıkması da 5 ayı buluyor bütün doktorlar istiyor burada farklı bölümde hangi doktora gitsem genetik test verdiniz mi dedi bana
Z

Zeynep D.

27 Ağustos 2026 21:39
Gülcan Şahan
Biz de sülalemde böyle bir hastalık yok ama ister akraba evliliği olsun ister yabancı olsun bunlara bakmıyorlar önce çocuğun genetiğine bakıyorlar sonra epilepsi paneline sonra anne baba dan kan alıyorlar onların da genetiğine bakıyorlar en son gerek duyarlarsa wes testi bu test daha kapsamli bir testmiş buna bakıyorlar yani testlerin çıkması da 5 ayı buluyor bütün doktorlar istiyor burada farklı bölümde hangi doktora gitsem genetik test verdiniz mi dedi bana
Devlet hastanesi yada tıp araştırmada mı 5 ayda çıkıyor
G

Gülcan Ş.

27 Ağustos 2026 21:41
Zeynep Demirkaya
Benim kızım 9 aylıkken ilaca başladı tedavi süreci 2 yıl dedi doktormuz nöbet geçirmezse EEG ler temiz kontrollü ilaç bıraktırcaz eyer ki tedaviye cevap verirse kurtulur dedi olaki testlerde bir sorun çıkarsa ameliyatlıksa ona başvururuz dedi
G

Gülcan Ş.

27 Ağustos 2026 21:41
Zeynep Demirkaya
Devlet hastanesi yada tıp araştırmada mı 5 ayda çıkıyor
Hepsinde geç çıkıyor
Z

Zeynep D.

27 Ağustos 2026 21:51
Gülcan Şahan
Benim kızım 9 aylıkken ilaca başladı tedavi süreci 2 yıl dedi doktormuz nöbet geçirmezse EEG ler temiz kontrollü ilaç bıraktırcaz eyer ki tedaviye cevap verirse kurtulur dedi olaki testlerde bir sorun çıkarsa ameliyatlıksa ona başvururuz dedi
Bana ameliyat diye bir şey demedi. Ben sordum 2. İlaca rağmen nöbet geçirirse ne yapcaz dedim her zaman bir b planım vardır benim dedi gitti.
Z

Zeynep D.

27 Ağustos 2026 21:51
Gülcan Şahan
Hepsinde geç çıkıyor
Peki özelde yaptırsak o zamanda mı 5 ayda çıkacak
Z

Zeynep D.

27 Ağustos 2026 21:52
Zeynep Demirkaya
Bana ameliyat diye bir şey demedi. Ben sordum 2. İlaca rağmen nöbet geçirirse ne yapcaz dedim her zaman bir b planım vardır benim dedi gitti.
Peki o sürede nöbet geçirdi mi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir