Epilepsi
436 görüntüleme
E
Eda S. G. ..
Premium Üye
1 Temmuz 2026 21:53
Miyoklonik epilepsi teşhisi alan var mı
E
Eda S. G. ..
Premium Üye
26 Ağustos 2026 22:36
Doktorda çok önemli. Bizim ilk gittiğimiz doktora soru sormuştum eğer ben çok derin uykuya dalarsam ve duymazsam ne olacak diye sen kendini tedavi ettir demişti. Ben panik atak hastasıyım ve ilaçlarım artık etki etmiyor. Sanki ben tedavimi görmüyomuşum gibi kendini tedavi ettir demişti bana
G
Gülcan Ş.
26 Ağustos 2026 22:37
Biz 41 gen ve üstü yeni nesil gen dizilimi verdik . Eğer bu temiz çıkarsa ve nöbetler durmazssa başka test isteyecekmis
E
Eda S. G. ..
Premium Üye
26 Ağustos 2026 22:40
Bizim ki de moleküler karyotiplemeydi testin adı acaba ikisi de farklı mı
G
Gülcan Ş.
Sureclerimiz kolaylıkla geçer inşallah. Ama bizler elimizden geleni yapıyoruz. Siz kendinizi üzmeyin . Doğru ilaç bulununca gerçekten çok fazla iyileşen varmış.
Z
Zeynep D.
Sureclerimiz kolaylıkla geçer inşallah. Ama bizler elimizden geleni yapıyoruz. Siz kendinizi üzmeyin . Doğru ilaç bulununca gerçekten çok fazla iyileşen varmış.
Z
Zeynep D.
26 Ağustos 2026 22:41
Epilepsinin çok çeşidi varmış . Bizdeki durum miyoklonik . Sanırım duruma göre test istiyorlar. Bilmiyorum ki yanlış bı cümle kurmayayim.
G
Gülcan Ş.
26 Ağustos 2026 22:42
Epilepsinin çok çeşidi varmış . Bizdeki durum miyoklonik . Sanırım duruma göre test istiyorlar. Bilmiyorum ki yanlış bı cümle kurmayayim.
E
Eda S. G. ..
Premium Üye
26 Ağustos 2026 22:43
Evet doğrudur haklısınız her çocukta durum çok farklı oluyor ne diyim çok zor gerçekten Rabbim yardımcımız olsun her annenin de yardımcısı olsun
G
Gülcan Ş.
26 Ağustos 2026 22:44
Evet bize 2 sene sürer vermişti. Kontrolünde 2 aydır olmuyor dediğimizde iyiye gidiyor demişti ama olmadı.
Z
Zeynep D.
26 Ağustos 2026 22:46
Geçen hafta çarşamba çekildi temiz dedi ama eeg nin yazılmasını bekliyordu. Haftaya çarşamba yine var nöbet geçirmeden önce kontrol amaçlı randevu almıştık nöbet geçirince acil çektiler
G
Gülcan Ş.
26 Ağustos 2026 22:51
Geçen hafta çarşamba çekildi temiz dedi ama eeg nin yazılmasını bekliyordu. Haftaya çarşamba yine var nöbet geçirmeden önce kontrol amaçlı randevu almıştık nöbet geçirince acil çektiler
E
Eda S. G. ..
Premium Üye
26 Ağustos 2026 22:51
peki en son ne zaman EEG çektirdiniz
G
Gülcan Ş.
26 Ağustos 2026 22:56
Biz 8 aydır bu teşhisi aldık . Şuan kızım 23 aylık geçen ay yine kontrol amaçlı eeg cekildi . Eeg de nöbetler var hala malesef . Gün içinde de gözlemliyorum ben hala geçmedi. Tedavi Eylül başı tekrar düzenlenecek . Bizim durumumuz göz kayması ve ani sicramalar .
E
Eda S. G. ..
Premium Üye
26 Ağustos 2026 22:58
Yaaa mesela bizim de iki kere ani bayılma üçüncüsünde de kasılma yüzünde morarma kilitlenme ani titreme şeklinde oldu çok korktum ama bekleyip kendine gelmesini sakınleşmesinden başka yapack birsyeim de yoktu dördüncü de aslında ona benzerdi ama doktor katılma nöbeti olabilir demişti mesela 4. Nöbetten önceki EEG temiz çıktı bakalım bende randevu alıp gideceğim ne zaman EEG ister bende merak ediyorum bundan sonraki eegmiz nasıl olacak peki tedavi düzenlenecek dediniz ya acaba ilaç degısıklıgı valan mı yapılacak yoksa dozumu yükseltilir birsey dedı mı doktorunuz
G
Gülcan Ş.
26 Ağustos 2026 23:00
İlaç ekleme veya ilaç değiştirme olacak. Kızım da biraz dengesiz yürümede var . Bakalım
E
Eda S. G. ..
Premium Üye
26 Ağustos 2026 23:03
Bu dengesiz yürüme olayınız epilepsiden dolayı mı acaba
Z
Zeynep D.
26 Ağustos 2026 23:04
aslında EEG nin temiz çıkmadı güzel ama genetik test istememeleri saçma olmuş yani yanlış bilgi vermek istemem ama kimle bu konuda konuşsam herkes bana genetik test verdin mi diye sordu kim de bu hastalık varsa genetik test yaptırmışlar çünkü epilepsiyi tetikleyen rahatsızlıklar oluyormuş yani altta yatan başka sebepler var mı araştırabilir doktorumuz öyle demıstı
G
Gülcan Ş.
27 Ağustos 2026 01:24
İnanın çözemiyoruz. Teşhis ile yürüme aynı zamana denk geldi. İlaç mi yoksa altında yatan başka bir şey mi var bilmiyoruz. Genetik test çıkınca tekrar gideceğiz nörolojiye.
G
Gülcan Ş.
27 Ağustos 2026 01:29
Bende herşey araştırılsın sebebi ne söylensin istiyorum bende ona göre davranırım hiç olmazsa. Belki gözden kaçırdığım bilmediğim bir bilgi var. Çünkü ilacın saatini hiç geçirmiyorum yanan sönen ışıklardan başına darbe yada düşüp kafasını çarpmasından uyku düzeni yeme içmesine kadar her şeye dikkat ediyorum
Z
Zeynep D.
27 Ağustos 2026 10:11
Eskişehirdeki en iyi doktora götürüyorum aslında çok araştırdım hepsini denedim. Bu adama randevu almak çok zor. Benim için şehir falan hiç fark etmez her yere götürürüm
Yükleniyor...