Epilepsi

99 görüntüleme
E

Eda S. G. ..

1 Temmuz 2026 21:53
Miyoklonik epilepsi teşhisi alan var mı
Afranur K.

Afranur K.

1 Temmuz 2026 21:55
Biz daha teşhis almadık ama eeg çekilecek? Siz hangi belirtiler ile gitmiştiniz acaba?
E

Eda S. G. ..

1 Temmuz 2026 22:04
15. Ayda saniyelik göz kayması ve gün içinde sıçramalarla doktora gitmiştik eegler videolar vs derken teşhis aldık. 21 aylık şuan ilaç kullanıyoruz. Bu teşhisi alan var mı ? Düzelme olan var mı vs merak ediyorum.
E

Eda S. G. ..

1 Temmuz 2026 22:15
Afranur Keskin
Biz daha teşhis almadık ama eeg çekilecek? Siz hangi belirtiler ile gitmiştiniz acaba?
Siz hangi belirtileri yasiyorsunuz
G

Gülcan Ş.

1 Temmuz 2026 22:16
Biz epilepsi teşhisi aldık ama miyokonik degıl ateşsiz nöbet EEG çıktı emar temizdi genetik test sonucu bekliyoruz ilaç kullanıyoruz
Afranur K.

Afranur K.

1 Temmuz 2026 22:25
Eda Seçkin Gülbay
Siz hangi belirtileri yasiyorsunuz
Bizde titreme var ama bilinç kaybı, gözlerde kayma ya konvülsiyon yok. Doktor epilepsi ihtimali düşük ama oladabilir. Eegsini çekelim ve gelişim testi yapalım dedi.

Ayın 27 sine randevu alabildim. Bakalım nasıl ilerleyecek bilmiyorum.

Titremeleri anlamlandırmamıştım ilk başta, işediğinde titriyor demişti hatta aile büyükleri ama son dönemde maalesef arttı bundan dolayı nörolojiye gittik.
E

Eda S. G. ..

1 Temmuz 2026 22:26
Afranur Keskin
Bizde titreme var ama bilinç kaybı, gözlerde kayma ya konvülsiyon yok. Doktor epilepsi ihtimali düşük ama oladabilir. Eegsini çekelim ve gelişim testi yapalım dedi.

Ayın 27 sine randevu alabildim. Bakalım nasıl ilerleyecek bilmiyorum.

Titremeleri anlamlandırmamıştım ilk başta, işediğinde titriyor demişti hatta aile büyükleri ama son dönemde maalesef arttı bundan dolayı nörolojiye gittik.
Anladım. Umarım tertemiz çıkar bütün sonuçlarınız.
E

Eda S. G. ..

1 Temmuz 2026 22:27
Gülcan Şahan
Biz epilepsi teşhisi aldık ama miyokonik degıl ateşsiz nöbet EEG çıktı emar temizdi genetik test sonucu bekliyoruz ilaç kullanıyoruz
Bizde genetik test bekliyoruz .
G

Gülcan Ş.

1 Temmuz 2026 22:27
Eda Seçkin Gülbay
Bizde genetik test bekliyoruz .
Ne zaman verdiniz genetik testi siz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir