Epilepsi

434 görüntüleme
E

Eda S. G. ..

Premium Üye
1 Temmuz 2026 21:53
Miyoklonik epilepsi teşhisi alan var mı
Afranur K.

Afranur K.

1 Temmuz 2026 21:55
Biz daha teşhis almadık ama eeg çekilecek? Siz hangi belirtiler ile gitmiştiniz acaba?
E

Eda S. G. ..

Premium Üye
1 Temmuz 2026 22:04
15. Ayda saniyelik göz kayması ve gün içinde sıçramalarla doktora gitmiştik eegler videolar vs derken teşhis aldık. 21 aylık şuan ilaç kullanıyoruz. Bu teşhisi alan var mı ? Düzelme olan var mı vs merak ediyorum.
E

Eda S. G. ..

Premium Üye
1 Temmuz 2026 22:15
Afranur Keskin
Biz daha teşhis almadık ama eeg çekilecek? Siz hangi belirtiler ile gitmiştiniz acaba?
Siz hangi belirtileri yasiyorsunuz
G

Gülcan Ş.

1 Temmuz 2026 22:16
Biz epilepsi teşhisi aldık ama miyokonik degıl ateşsiz nöbet EEG çıktı emar temizdi genetik test sonucu bekliyoruz ilaç kullanıyoruz
Afranur K.

Afranur K.

1 Temmuz 2026 22:25
Eda Seçkin Gülbay
Siz hangi belirtileri yasiyorsunuz
Bizde titreme var ama bilinç kaybı, gözlerde kayma ya konvülsiyon yok. Doktor epilepsi ihtimali düşük ama oladabilir. Eegsini çekelim ve gelişim testi yapalım dedi.

Ayın 27 sine randevu alabildim. Bakalım nasıl ilerleyecek bilmiyorum.

Titremeleri anlamlandırmamıştım ilk başta, işediğinde titriyor demişti hatta aile büyükleri ama son dönemde maalesef arttı bundan dolayı nörolojiye gittik.
E

Eda S. G. ..

Premium Üye
1 Temmuz 2026 22:26
Afranur Keskin
Bizde titreme var ama bilinç kaybı, gözlerde kayma ya konvülsiyon yok. Doktor epilepsi ihtimali düşük ama oladabilir. Eegsini çekelim ve gelişim testi yapalım dedi.

Ayın 27 sine randevu alabildim. Bakalım nasıl ilerleyecek bilmiyorum.

Titremeleri anlamlandırmamıştım ilk başta, işediğinde titriyor demişti hatta aile büyükleri ama son dönemde maalesef arttı bundan dolayı nörolojiye gittik.
Anladım. Umarım tertemiz çıkar bütün sonuçlarınız.
E

Eda S. G. ..

Premium Üye
1 Temmuz 2026 22:27
Gülcan Şahan
Biz epilepsi teşhisi aldık ama miyokonik degıl ateşsiz nöbet EEG çıktı emar temizdi genetik test sonucu bekliyoruz ilaç kullanıyoruz
Bizde genetik test bekliyoruz .
G

Gülcan Ş.

1 Temmuz 2026 22:27
Eda Seçkin Gülbay
Ne zaman verdiniz genetik testi siz
Z

Zeynep D.

26 Ağustos 2026 22:13
Eda Seçkin Gülbay
Merhaba, genetik testi ilk nöbette mi yaptılar
Z

Zeynep D.

26 Ağustos 2026 22:14
Ben genetik testi sorduğumda son çare demişlerdi
E

Eda S. G. ..

Premium Üye
26 Ağustos 2026 22:19
Zeynep Demirkaya
Merhaba, genetik testi ilk nöbette mi yaptılar
Hayır dogru ilacı geç olmadan bulmak icin olduğunu söyledi . Çünkü genetik testlerin sonuçları bazen aylar alıyormuş. Önlem amaçlı.
E

Eda S. G. ..

Premium Üye
26 Ağustos 2026 22:21
Zeynep Demirkaya
Bizde öyle bı cümle kurmadı. Doğru ilaç çok önemli dedi. Bu yüzden. Sizin durumunuz nedir
Z

Zeynep D.

26 Ağustos 2026 22:22
Eda Seçkin Gülbay
Hayır dogru ilacı geç olmadan bulmak icin olduğunu söyledi . Çünkü genetik testlerin sonuçları bazen aylar alıyormuş. Önlem amaçlı.
Bizim teşhis konuldu 3 aydır epixx kullanıyorduk. Geçen hafta 5 gün arayla 2 kere nöbet geçirdi. 2. İlaca başladık bir hafta oldu. Kendim panik atak hastasıyım ve ilaçlarım artık fayda etmiyor. Uykuya derin dalıp duymazsam korkusu bana kafayı yedirecek
Z

Zeynep D.

26 Ağustos 2026 22:23
Eda Seçkin Gülbay
Bizde öyle bı cümle kurmadı. Doğru ilaç çok önemli dedi. Bu yüzden. Sizin durumunuz nedir
İlk 2 nöbeti 15 20 dakika sürdü ilaca başladıktan sonra diğer 2 nöbet 5 dakika
E

Eda S. G. ..

Premium Üye
26 Ağustos 2026 22:29
Zeynep Demirkaya
Bizim teşhis konuldu 3 aydır epixx kullanıyorduk. Geçen hafta 5 gün arayla 2 kere nöbet geçirdi. 2. İlaca başladık bir hafta oldu. Kendim panik atak hastasıyım ve ilaçlarım artık fayda etmiyor. Uykuya derin dalıp duymazsam korkusu bana kafayı yedirecek
Çok çok geçmiş olsun. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. O kadar zor bir süreç ki . Her gün her an tetikte olmak. Süreç çok uzun demişti doktor. Gerçekten de öyle . Bu sizin yaptığıniz bir şey değil siz elinizden geleni zaten yapıyorsunuz demişti doktor bana.
E

Eda S. G. ..

Premium Üye
26 Ağustos 2026 22:32
Gülcan Şahan
Ne zaman verdiniz genetik testi siz
3 ay oldu
G

Gülcan Ş.

26 Ağustos 2026 22:32
Eda Seçkin Gülbay
3 ay oldu
umarım temiz çıkar bizim geçen çıktı temizdi yani normal sonra da epilepsi paneli için verdik l
Z

Zeynep D.

26 Ağustos 2026 22:33
Eda Seçkin Gülbay
Çok çok geçmiş olsun. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. O kadar zor bir süreç ki . Her gün her an tetikte olmak. Süreç çok uzun demişti doktor. Gerçekten de öyle . Bu sizin yaptığıniz bir şey değil siz elinizden geleni zaten yapıyorsunuz demişti doktor bana.
Doktorda çok önemli. Bizim ilk gittiğimiz doktora soru sormuştum eğer ben çok derin uykuya dalarsam ve duymazsam ne olacak diye sen kendini tedavi ettir demişti. Ben panik atak hastasıyım ve ilaçlarım artık etki etmiyor. Sanki ben tedavimi görmüyomuşum gibi kendini tedavi ettir demişti bana
E

Eda S. G. ..

Premium Üye
26 Ağustos 2026 22:34
Gülcan Şahan
umarım temiz çıkar bizim geçen çıktı temizdi yani normal sonra da epilepsi paneli için verdik l
Biz 41 gen ve üstü yeni nesil gen dizilimi verdik . Eğer bu temiz çıkarsa ve nöbetler durmazssa başka test isteyecekmis
G

Gülcan Ş.

26 Ağustos 2026 22:34
Zeynep Demirkaya
Bana da böyle bir cümle kullanılmadı aksine hemen yaptırmam gerekiyordu sonrasında epilepsi paneli en son da gerek duyulursa wes testi yapılacak
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir