Emziriyorum Yeniden Gebeyim

185 görüntüleme
B

Beyz

Premium Üye
16 Haziran 2026 11:33
Emziriyorum 6 haftalık gebeyim 10.5 aylık oğlum var doktor emzirebilirsin dedi. 16. Haftada sütün tadı değişecek emmek istemeyebilir dedi o zaman devam sütüne mi geçmeliyim mama asla içmeyen bir çocuk çocuğumun hakkına girmiş gibi hissediyorum ne yapmalıyım?
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

16 Haziran 2026 12:27
Kilosu ne dir genelde 1 yaş sonrası kiloya göre devam et veya etme diyor bazı doktorlar
B

Beyz

Premium Üye
16 Haziran 2026 12:37
🧸Ebru Keleş 🧸
Kilosu ne dir genelde 1 yaş sonrası kiloya göre devam et veya etme diyor bazı doktorlar
3 kilo doğdu 8.5 , 9 kiloya yakın şuan
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

16 Haziran 2026 12:48
Beyz
3 kilo doğdu 8.5 , 9 kiloya yakın şuan
Ek gıda yemesi iyiyse gerek yok onun yerine kefir vs vere bilirsin
B

Beyz

Premium Üye
16 Haziran 2026 13:14
🧸Ebru Keleş 🧸
Ek gıda yemesi iyiyse gerek yok onun yerine kefir vs vere bilirsin
Doktoru bi şeyler önerir sanırım emzirebildiğim kadar emzireyim teşekkür ederiz
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
16 Haziran 2026 22:35
Emzirirken hamilelik bir zorluk ama doktorunuzun dediği gibi emzirmeye devam edebilirsiniz. Hamilelik döneminde emzirmenin bebeğe bir zararı yok aksine anne karnındaki bebeğe daha fazla oksijen ve besin gitmesini sağlayarak faydalı olabiliyor.

Sütünüzün 16. haftada kesilmesi veya tadının değişmesi muhtemel. Çocuğunuz emmeyi bırakırsa üzülürsünüz ama önceden planlayarak çocuğunuza mama veya devam sütü vermeye alıştırabilirsiniz.

Bebeğiniz mama içmiyor şu anda. Hamileliğiniz ilerledikçe sütünüz kesilir veya tadınız değişirse devam sütüne geçebilirsiniz.

1. Çocuğunuzu bezini değiştirdiğiniz, uyuttuğunuz gibi bazı rutinlerde emzirmeyi bırakmayı planlayabilirsiniz.
2. Gün içinde emzirmeyi azaltıp, gece emzirmeye devam edebilirsiniz.
3. Doktorunuzun verdiği tavsiyelere uyarak, hamileliğinizin 16. haftasına kadar emzirebilirsiniz.
4. Devam sütü veya mama konusunda doktorunuzla konuşarak, çocuğunuz için en uygun olanı belirleyebilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Emzirmeyi Bırakmak
2. Emzirirken 2. Bebeğe Hamilelik
3. Sütüm Kesiliyor Sanırım
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir