Emzirirken 2. Bebeğe Hamilelik
171 görüntüleme

Büşra A.
15 Temmuz 2025 19:04
Kızım 13 aylık 2. Bebeği istiyor gibiyim ama kızım memeye çok düşkün onu ayırmış gibi olmak istemiyorum bebek emmek istemiyor falan diyolar hakkına giriyomus gibi oluyorum bilmiyorum 18 ayimi beklesem

Yasemin İ. K.
15 Temmuz 2025 19:24
Emmek isteyip istememe durumu bebekten bebeğe göre değişmekle birlikte genelde hamileyken süt ciddi oranda azalabiliyor. İkinci bebeğime ilk bebeğim 8aylıkken hamile kaldım ve 16haftalık hamileyken sütüm sarı renge dönüp sonra da kesildi. Buna göre bir hesap yapabilirsiniz. Ortalama bu aylarda kolostruma dönüyor anne sütü çünkü.

Yasemin İ. K.
15 Temmuz 2025 19:26
Oğlum memeye çok düşkündü ve hamilelik hormonları duygusallığının da etkisiyle emzirmeyi sonlandırmak çok hezeyanlı oldu benim için. Haftalarca ağladım desem abartmış olmam. Hala üzülürüm. Ona göre karar verin 🤗

Büşra A.
15 Temmuz 2025 19:37
Bu beni biraz üzer demek ki bizim için daha erken
G
Gamze
21 Temmuz 2025 20:59
Ben 10 aylıkken hamile kaldım memeyi dördüncü ayda bırakır tadı değişir dediler bırakmadı ben de bıraktırmadım, sonra kızım oldu bir ay kadar ikisini beraber emzirdim ama oğlum hamileliğimde emmeyi azalttı tabi sürekli yapışmıyodu bana gündüz uyurken emiyodu gece emiyodu, sonrasında da kolaylıkla bıraktı 21. ayında, yine de üzücü ama ben de oğlumu 2 yaşına kadar hatta daha fazlasında emzirmek isterdim, bide şükür bir sıkıntı çıkmadı ondan bırakmadım emzirmeyi ama düşük riski kalsiyum eksikliği vs gibi durumlarda doktor da diyor bırakın diye yine de riske atmayın derim🥺

Büşra A.
25 Temmuz 2025 19:59
Gene ikisini beraber emzirmişsin çok nadir duydum bunu genelde hep bebek kendi bırakıyor sanırım tadı değişiyor ya da anne bıraktırıyor kolstrum da var tabi yenidoğan için.. bencede gebelik biraz ertelenebilir memeyi bırakınca düşünülebilir.. gece bile sürekli memee meemeeee diye ağlıyor babamızı çoktaan odadan yolladık ikimiz beraber uyuyoruz bilmiyorum nasıl toparlıcam :((
A
Aslı B. ..
26 Temmuz 2025 19:20
Ben kızım 5 aylıkken hamile kaldım kızım çok düşkündü emmeye ama benim artık halim kalmamıştı o yüzden 10 aylık olunca bıraktık, hala öok üzülüyorum. Bizim ki planlı bir gebelik değildi . Arka arkaya çocuk bakması da ayrı zor oluyor.

Büşra A.
26 Temmuz 2025 21:07
Vazgeçtim gibiiii zaten Rabbim yardımcınız olsun annelik başlı başına çok zor 🤗