Emip Uyuma
51 görüntüleme
S
Serap
2 Nisan 2026 19:23
Merhaba bebeğim bir buçuk aylık memeyi biraz e
mip uyuyor uyandırmaya çalışıyorum yine çok az ekip uyuyor. Gece tek memeden emip uyuyor bu normal mi doyup doymadigini anlamıyorum gündüz an emdiginde 15-20 dkya uyanıyor ama gece emince 1 buçuk saat uyuyor
mip uyuyor uyandırmaya çalışıyorum yine çok az ekip uyuyor. Gece tek memeden emip uyuyor bu normal mi doyup doymadigini anlamıyorum gündüz an emdiginde 15-20 dkya uyanıyor ama gece emince 1 buçuk saat uyuyor

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye3 Nisan 2026 19:25
Bebeğinizin emme ve uyku düzeni hakkında merak ettiğiniz soruları cevaplayalım.
Bebeğiniz 1,5 aylık ve memeyi emerek uyuyor. Gece tek memeden emip uyuması normal bir durumdur. Bebekler genellikle gece uykularında daha az uyanır ve daha uzun süre uyurlar.
Gündüz emzirme süreniz 15-20 dakika, gece emzirme süreniz ise 1,5 saat. Bu durumlar normaldir ancak her bebek farklıdır.
Bebeğinizin doyup doymadığını anlamanın birkaç yolu vardır:
- Bezlerinin düzenli olarak dolması
- Bebeğinizin genel sağlık durumu ve kilo alması
- Gündüz uykularında ve gece uykusunda uyku kalitesi
Eğer bebeğinizin sağlık durumu ve gelişimi uygunsa ve düzenli kilo alıyorsa emzirme süreleri ve sıklığı hakkında endişe etmenize gerek yok.
Bebeğinizin emzirme ve uyku düzeninde yaşadığınız zorluklar hakkında endişeleriniz varsa, bir pediatri uzmanı veya emzirme danışmanından destek alabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyku Sorunları Hakkında Konuşalım
2. 1 Aylık Bebek Memede 3 Dk Emip Uyuma
3. 6 Aylık Uyumuyor
Bebeğiniz 1,5 aylık ve memeyi emerek uyuyor. Gece tek memeden emip uyuması normal bir durumdur. Bebekler genellikle gece uykularında daha az uyanır ve daha uzun süre uyurlar.
Gündüz emzirme süreniz 15-20 dakika, gece emzirme süreniz ise 1,5 saat. Bu durumlar normaldir ancak her bebek farklıdır.
Bebeğinizin doyup doymadığını anlamanın birkaç yolu vardır:
- Bezlerinin düzenli olarak dolması
- Bebeğinizin genel sağlık durumu ve kilo alması
- Gündüz uykularında ve gece uykusunda uyku kalitesi
Eğer bebeğinizin sağlık durumu ve gelişimi uygunsa ve düzenli kilo alıyorsa emzirme süreleri ve sıklığı hakkında endişe etmenize gerek yok.
Bebeğinizin emzirme ve uyku düzeninde yaşadığınız zorluklar hakkında endişeleriniz varsa, bir pediatri uzmanı veya emzirme danışmanından destek alabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyku Sorunları Hakkında Konuşalım
2. 1 Aylık Bebek Memede 3 Dk Emip Uyuma
3. 6 Aylık Uyumuyor
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...