6 Aylık Uyumuyor

173 görüntüleme
İ

İrem

23 Aralık 2025 21:42
6 ay 12 günlük bebeğim geceleri asla uyumuyor. Akşam 19 gibi uyandı hala uyumadı düşünün. Neden çözemiyorum. Keyfi de o kadar yerinde ki gülüyor konuşuyor. Çok emiyor ama uyumuyor 😢 ne yapacağım bilmiyorum, gündüz uykuları düzgün gayet ama gece uykuları yok oldu. Tam tur dönmeye başladı acaba gerçekten yetenek geliştirince uyku gerilemesi yaşıyorlar ondan mı? Tavsiye var mı 😔
A

Aylin

23 Aralık 2025 22:02
Merhaba benim kızımda sizinle aynı 3 aylıkdan beri gece uykularımız çok kötü uyusa bile uykuyu devam ettiremiyor yarım saatte40dk da bir uyanıyor kaç aydır sebebini bulamadım çözemiyorum bunu bir türlü
B

Buket ..

23 Aralık 2025 22:45
Akşam 19 gibi uyandı demişsiniz erken uyuması için son uykusundan 5 gibi kalkması lazım genelde öyle diyorlar. Benim bebiste 8 aylık, neredeyse her ay bir kaç gün gece uykusunda problem yaşıyoruz. Yeni şeyler öğrendiklerinde uykuda oynamalar oluyor gerçekten. Uykuya zorlamak yerine ona izin verirseniz hem o hem siz rahat edersiniz çünkü uyutmaya çalışınca bitmek bilmeyen bir döngü oluyor. Bir kaç gün veya 1-2 hafta sürüyor genelde
S

Sedanur

24 Aralık 2025 00:37
Son gündüz uykusunu 17.00 da bitirin mutlaka . 19.00-20.00 gibi gece uykusuna geçmiş olun
S

Sedanur

24 Aralık 2025 00:38
Birde gündüz çok uyuyor olabilir mi o da etkiliyor
İ

İrem

24 Aralık 2025 07:03
Gündüz maksimum bir buçuk saat uyutuyorum ama dediğiniz gibi geçe kalıyor olabiliriz. Son uykuyu 5e çekmeye çalışacağım. Çok teşekkürler inşallah bu yüzdendir de düzelir 🥺🥺🥺 gece uykusu olmayınca bebişlerimiz ne kadar keyifli olsa da anneler olarak biz zorlanıyoruz. Bebişler gece güzelce uyusun inşallah❤️🙏🏻
A

Aylin

24 Aralık 2025 07:11
Moral bozmak istemem her çocuğun dinamiği farklı tabii ki ancak ben 5 ya da 6 dan sonra uyutmamayı denedm saat 9 -10 a kadar dayandırdım sonrasında uyuttum sonuç 40dk sonra uyandı ve gece2ye kadaruyanık kaldı günlerce bu şekilde devam etti. Sizin bebeğiniz uyuduğunda uykuya gece boyunca devam edebiliyor mu yoksa bizimki gibi sık mı uyanıyor
S

Sedanur

24 Aralık 2025 07:15
İnşallah düzelir uykusu. Tabiki özelliklede desteğiniz yoksa uykusuzluk çok zor
A

Aslı B. ..

24 Aralık 2025 07:32
Merhaba benim kızımdA 11.5 aylık sadeceemerek uyuyor gece sabaha kadarhiç uyumuyorum hiç birşekilde uyumuyor emerek uyuma destekli olduğu için her uyandığında nasıl uyuduysa o destek olmadan tekrar dönmüyor uykuya
Ş

Şeyma

24 Aralık 2025 17:39
Gündüz uykularını ve aralıklarını mutlaka kontrol edin, gece uykusuna en geç 5 de uyanmalı evet ama son uykusu da 1 saatten fazla olmamalı eğer geceden önceki son uykusunu fazla yaptırırsanız gece uykusuna geçti sanarsınız bir iki saat sonra uyanır tecrübeyle sabit.. biz 5 aylığız günde 3 uyku ilki 2 saate yakın ikincisi 1 saat 3. Uykusu ise 45 dk hepsinin aralığı da iki saat oluyor en son 17:30 da uyanır20:00 veya 20:15 gece uykusu geçer sadece beslenme için hayali beslenme yapar bende önceden sizin dibiydim inanın saatlere dikkatli olunca çok güzel uyuyorlar tabi bir sıkıntısı yok ise gaz vs.
G

Glbk

24 Aralık 2025 18:23
Benim oğlumda 6,5 aylık.sabah 6:30 7:00 arası uyanır akşamda 20:00 20:30 arası uyur.gün içinde 3 uyku yapıyor.her uyku 30dk ile 1 saat arasında değişiyor.gündüz toplam uykumuz ortalama 2 saat ile 2,5 saat arasında değişiyor.ben uyku saatlerine çok dikkat ediyorum.uyanıklık penceresini aşmamaya çalışıyorum.oğlumiki uyku arasında ortalama 2,5/3 saat uyanık kalıp uykuya geçiyor.bebekler derin uykuya geçmeyi zamanla öğrenirmiş.uyku döngüleri 30/40 dakikada tamamlanır sonra derin uykuya geçerlermiş.bazı bebekler de (benimki gibi) derin uykuya geçemeden uyanıyor.akşam 8 gibi yatırdığımda yarım saat sonra uyanıyor ama kaldırmadan ışık yakmadan piş piş yaparak devam etmesini sağlıyorum.size tavsiyem bebeğinizin uyku penceresini takip edin.ne çok erken ne çok geç olsun her iki durumda da uyku kalitesi düşer
G

Gamze A.

25 Aralık 2025 11:16
Benim bebeğimde 5 ay 4 günlük gündüz uykularımız çokk kısa günde3.4 uyku yaptırmaya çalışıyorum ama nafıle 25 dk uyuyor her uykuda anlam veremiyorum bu yüzden akşamda19.30. 20.00 arası uyutmaya calisıyorum uykuya dırenıuo her sat başıda uyanıuo emmek için
D

Deniz M.

26 Aralık 2025 03:32
Hepimiz aynı dertten yanıyoruz aşağı yukarı. Benim kızımda 7 aylık olmak üzere ve gündüz az az uyuyor gecede çok sık uyanıp emiyor uyuyor , son bir kaç gündür de 4 4.30 gibi uyanıyor uyumuyor yani ne yapıcağımı bilemez haldeyim . Mental olarak da haliyle yorgunum . Depresyon falan değil. Uykusuzum , yorgunum . Anladığım kadarıyla bu geçmiyor. 12 aylıktada aynı sorun var 18 aylıktada okuduğum kadarıyla.
D

Deniz M.

26 Aralık 2025 03:35
Dişler çıkmadı zaten başa bela , büyüme sıçraması deniyor ama osman hoca atak vs yoktur diyor . Şu süreçte uyku eğitimi verebilecek gücüde kendimde göremiyorum açıkçası istikrarlı olabileceğimide sanmıyorum . Annelerin en büyük sorunu uykusuzluk ve dinlenememe . Herşeyi etkiliyor. Hormonlar , ruh hali , bağırsaklar gibi gibi …
İ

İrem

27 Aralık 2025 01:18
Aynı dertten muzdarip olan annelerime sarılıyorum ya 🥺 tavsiye veren annelere de teşekkür ederim haklısınız inşallah deneyeceğim söylediklerinizi 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir