1 Aylık Bebek Memede 3 Dk Emip Uyuma

89 görüntüleme
L

Leyla E. A.

10 Ağustos 2025 07:54
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım üstte belirttiğim gibi 3/4 dk emiypr uyuyor yerine bırakınca uyanıyor uyuyunca da saat başı kalkıyor ama biberonu baya aktif emiypr uyuklamadan bu şekilde doyuyor mudur kilo alıyor mudur kafam karmakarışık yardımcı olur musunuz
C

Ceyda K.

10 Ağustos 2025 08:01
Eğer sütünüz varsa kaç dakika emdiğine bakmayın yalnızca bez sayısını takip edin yeterliyse muhtemelen doyuyordur. 1 -2 ay civarında oğlumda çok kısa emip bırakıyordu doymuyor mu diye şüphelenmiştim ancak doktor kontrolümüzde çok iyi kilo aldığını görünce kısa süreli emmesinin sorun olmadığına emin oldum. İnternette yazan dakikalara takılmayın lütfen.
L

Leyla E. A.

10 Ağustos 2025 09:03
Sütüm var ama gün içinde memeyi bırakmadığı için yetiyor mu yetmiyor mu anlamıyorum 3/4 çişli bez alıyorum ama başladığımız d vitamini öncesinde bebeğim günde 8/10 kaka lı bes çıkarıyordu vitamin mahvetti günlerce huzursuzluk kabızlık çekti 3 gündür zar zor günde bi defa yapıyor bende tedirgin oluyorum doyuyor doymuyor mu anlamıyorum gece de çok emmiyor :(
H

Hatice Ö.

11 Ağustos 2025 09:33
Kakann d vit le alakası yoktur. Zamanla kaka sayısı azalır hatta on güne kadar yapmaması normal. Bağırsak sistemi gelişmediği için gazi vardır ve düzenli kaka yapamaz
L

Leyla E. A.

11 Ağustos 2025 18:58
8/10 dan direk 0 düştü nerdeyse lavmanla yaptırdık bebeğe çok ıkınıyordu netteki kullandığımız damlanın yorumlarına baktığımda aynı durumu yaşayanlar da varmış
K

Kübra B.

11 Ağustos 2025 19:16
Anne sütü alanlar için özellikle 10 güne kadar normal dedikleri için ben hiç müdahale etmedim. En fazla 3 gün sürmüştü. Damla da vermiyordum bazen çok ıkındığında ana kucağına koyuyordum oraya ne zaman koysam kakasını yapıyordu. 1 aylık olduğu için çok küçük çabuk yoruluyor o yüzden sürekli meme istemesi normal. Çiş sayısını takip ediyordum ben de hala da öyle çiş sayısına bakıyorum. Zamanla kaka sayısı azalıyor
L

Leyla E. A.

12 Ağustos 2025 15:16
Teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir