Düşme Acil
427 görüntüleme

Fidannur Z.
29 Nisan 2026 14:48
4 aylık bebeğim kafamı çevirip beze uzanmamla alçak koltuktan düştü hemen kaldırdım biraz ağladı ama şuan iyi kontrol ettim takip ediyor kusma vs olmadı hareketli gülüyor bir sorun var mıdır evde takip edin diye okudum ana yine de çok korktum
T
Tuğba B. ..
29 Nisan 2026 14:54
KOLTUK çok yüksekmiydi birde halınıb üzerine mi düştü. Hareketlerini takip edin korkmayın bişey olmaz Allahın izni ile

Fidannur Z.
29 Nisan 2026 15:00
KOLTUK çok yüksekmiydi birde halınıb üzerine mi düştü. Hareketlerini takip edin korkmayın bişey olmaz Allahın izni ile

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye29 Nisan 2026 15:05
Bebeğin düşmesi her zaman endişe verici bir durumdur. Dört aylık bebeğiniz koltuktan düşmüş, ancak şimdilik herhangi bir olumsuz belirti göstermiyor.
Bebeğinizin durumunu yakından takip etmek önemlidir. İlk 24-48 saat içinde gözde kayma, şiddetli kusma, huzursuzluk, durdurulamayan ağlama, uyuklama veya uykuda kalamama gibi durumlar gelişirse hemen doktora başvurmanız gerekir.
Evde takip ederken şu noktalara dikkat edebilirsiniz:
1. Bebeğin genel durumunu izleyin.
2. Kusma veya kanama olup olmadığını kontrol edin.
3. Gözlerinde herhangi bir kayma veya anormal hareket mi var?
4. Bebeğin ağzı, burnu veya herhangi bir bölgesinde kanama veya şişkinlik var mı?
5. Bebeğin hareketleri normal mi?
Eğer bu belirtilerden herhangi biri ortaya çıkarsa, vakit kaybetmeden doktora başvurmalısınız. Şimdilik her şey normal görünüyorsa bile, dikkatli bir gözlem ve takip devam etmelidir. Geçmiş olsun!
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Düşme
2. Bebeğin Düşmesi
3. Bazadan Düşme
Bebeğinizin durumunu yakından takip etmek önemlidir. İlk 24-48 saat içinde gözde kayma, şiddetli kusma, huzursuzluk, durdurulamayan ağlama, uyuklama veya uykuda kalamama gibi durumlar gelişirse hemen doktora başvurmanız gerekir.
Evde takip ederken şu noktalara dikkat edebilirsiniz:
1. Bebeğin genel durumunu izleyin.
2. Kusma veya kanama olup olmadığını kontrol edin.
3. Gözlerinde herhangi bir kayma veya anormal hareket mi var?
4. Bebeğin ağzı, burnu veya herhangi bir bölgesinde kanama veya şişkinlik var mı?
5. Bebeğin hareketleri normal mi?
Eğer bu belirtilerden herhangi biri ortaya çıkarsa, vakit kaybetmeden doktora başvurmalısınız. Şimdilik her şey normal görünüyorsa bile, dikkatli bir gözlem ve takip devam etmelidir. Geçmiş olsun!
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Düşme
2. Bebeğin Düşmesi
3. Bazadan Düşme
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
T
Tuğba B. ..
29 Nisan 2026 15:06
Koltuk kendi boyundan daha alçaktı halının üzerine düştü evet inşallah 🙏🏻

Fidannur Z.
29 Nisan 2026 15:07
Halı güvenli alan osman hpcanın vidrosunu izleyin derim

Afranur K.
29 Nisan 2026 15:33
Aşağı yukarı aynı dönemlerde 70 cm yataktan düştü kızım, halı vardı yerde ama boyundan yüksek bir yer sonuçta
Evde takip yaptım, fışkırır tarzda kusma, gözlerde kayma, baygınlık gibi bir bulgusu olmadı. Ertesi gün aşı günüydü doktoruna sordum bu takibin yeterli olduğunu, ekstra büyük bir şişlik de olmadığı için 48 saat gözlemin yeterli olacağını söyledi.
Bir sıkıntı olmadan geçti 🙏🏻 siz de by bulgular yoksa evde takip etmeye devam edin. Varsa acile başvurun
Evde takip yaptım, fışkırır tarzda kusma, gözlerde kayma, baygınlık gibi bir bulgusu olmadı. Ertesi gün aşı günüydü doktoruna sordum bu takibin yeterli olduğunu, ekstra büyük bir şişlik de olmadığı için 48 saat gözlemin yeterli olacağını söyledi.
Bir sıkıntı olmadan geçti 🙏🏻 siz de by bulgular yoksa evde takip etmeye devam edin. Varsa acile başvurun

Fidannur Z.
29 Nisan 2026 15:36
Aşağı yukarı aynı dönemlerde 70 cm yataktan düştü kızım, halı vardı yerde ama boyundan yüksek bir yer sonuçta

Afranur K.
29 Nisan 2026 15:38
İçimi rahatlattınız şuan takip ediyorum bir sıkıntı yok kusma olmadı gözlerde kayma yok neşeli gülüyor vücudunda şişme morarma vs yok uykusu geldi biraz uyuyor ara sıra uyandırıp kontrol edeceğim yine
Allah’ın izni ile bir şey olmaz bol bol düşüyorlar öğrenip; takip etmek lazım.

Fidannur Z.
29 Nisan 2026 15:41
Dönmeyi öğreniyorlar, insan da alışık değil ondan oluyor. Bizim ilk dönmemizdi sonra zaten bir daha hiç durmadı 😅
Yükleniyor...