Bebeğin Düşmesi
44 görüntüleme
S
Sümeyye B. A.
24 Kasım 2025 09:38
5 aylık bebeğim yataktan yere sırt üstü şekilde düştü. Direkt kafasının arkası sert bir şekilde çarptı. Dünden beri izliyorum kusma, gözlerinde kayma, huzursuzluk, ağlama vs yok. Keyfi yerinde. Doktora götürdük bekleyelim dedi. Ama yine de içim huzursuz ne yapmam lazım fikri olan, daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?🥺
M
Miyase Ö.
24 Kasım 2025 09:47
Benim kızımda 4 aylık koltuktan düştü aynı şekilde bekledik bir gün boyunca herhangi bir yerinde morarma olmadı sonrasında ağlamadığı için de bir şey olmadığını düşündük geçti o şekilde
N
Nildeniz Ş.
24 Kasım 2025 10:07
Geçmiş olsun. Ne yazık ki bebeğim 5 günlükken nasıl olduğunu anlayamadığımız bir şekilde kayıp yataktan yere sanki sürüklenircesine düşmüştü. Gözümü hiç ayırmadığım halde maalesef bir şekilde yaşanıyor bunlar. Evde takip ettik ve çok şükür hiçbir şey olmamıştı. 4 aylıkken yaklaşık 30-40 cm yükseklikten telefon başına düştü, yine evde takibini yaptık ve hiçbir şey olmadı. Kızım şu an 14 aylık, iki gün önce yürümeyi öğrendi ve bu seferde kendi yüzüstü yere düştü. Evde takibini yaptık ve bir şeyi yok yine şükürler olsun. Maalesef oluyor bunlar, iki ayrı doktora götürüyorum kızımı doğduğundan beri. Kendinizi üzmeyin, bebeğinizi iyi takip edin. Elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz, eminim♥️ Doktorunuzda bekleyelim dediyse canınızı sıkmayın, bakın kaç kere düştü benim kızım :)