Düşme

162 görüntüleme
Y

Yağmur K.

8 Ağustos 2025 19:32
Bebeğim 6 buçuk aylık bugün ona su getirmek için 1-2 dk yanından ayrıldım bazadaydı ve etrafına yastıklarla kapattım nasıl olduğunu anlamadım içeri girdiğimde düştüğünü gördüm ağladı sakinleştirdim ilk 6 saat boyunca bütün hareketlerini takip ettim anormal bir durum yok ama ben vicdan azabından endişeden ona zarar vermiş olmaktan ölücem resmen birde Benin’m bebeğim 5 aylıkken emeklemeye desteksiz oturmaya başladı 2 haftadır da biryerlerfen tutunup ayağa kalkıyor çok hareketli normal mi bilmiyorum
E

Elif S.

8 Ağustos 2025 19:34
maşallah subhanallah 🧿 bebişe en çok anne babanın nazarı değermiş..

neyse sağlıkla büyütün, her şey yolunda bence 🧿🥰
Y

Yağmur K.

8 Ağustos 2025 19:42
Sanırım öyle bu şekilde hareketli olması erkenden bunları yapması çevreninde bizim de garibine gidiyor nazar değdiriyoruz ama düşmesi bir anne olarak beni vicdan azabından öldürecek
E

Elif S.

8 Ağustos 2025 19:52
bebeğimi 6. ayda düşürdüm, sabah ben uyurken erken uyandığı için. 1 dönüşte düşmüştü. sizi en iyi ben anlarım, 3 gün kendme gelemedim, 1 hafta 10 gün depresyon seviyesindeydim (laf olsun diye söylemiyorum) ama geçti, umarım kolaylıkla atlatırsınız bu psikolojiyi🥲
A

Ayşe G.

8 Ağustos 2025 20:03
Doktora götürdünüz mü peki. Bebeğin düştüğü yer kendi boyu kadarsa bir sorun olmaz diye duymuştum
S

Sena G.

8 Ağustos 2025 20:11
Benimde bebeğim düştü doktora görürdük kol ve boynuna bastırdı ağlamadı bebeğim kırık yok dedi kanama vs de olmamıştı beni takipte ediyordu kusma vs olursa getirin dedi bişi olmadı şükür bunun ardından 3 ay geçti sonra yine düştü bu sefer kendim takip ettim şükür ondada bişi olmadı ama artık bazaya yatırmıyorum hiç bi yerde
S

Sümeyye K. ..

8 Ağustos 2025 20:21
Bende düşürdüm bir ay öncesi ilk 6 saat gözlem önerdi kusma olmadıysa korkmamam gerektiğini söyledi 24 saat içinde de uykularına hareketlerine dikkat ettim sorun olmadı
S

Saziye G.

8 Ağustos 2025 21:16
Düştüğü yer boyu kadarsa sorun olmaz tabiki talip şart
E

Esra E. ..

8 Ağustos 2025 21:50
Ben hiç düşürmedim ama ablamın bebeği düşmüştü düştüğünde fışkırarak kusarsa (çok ağladığı için vs de kusabiliyorlar düştüğü anda kusması önemli sanırım) yada burnu kanarsa hemen hastaneye gitmeleri gerektiğini söylemişti doktor hareketlendikleri dönemde ya hiç yanımızdan ayırmıcaz yada kısacık bile olsa yere bırakıcaz umarım tüm bebişler sağlıkla büyür 🌸 geçmiş olsun.
Y

Yağmur K.

8 Ağustos 2025 22:04
Doktora götürmedim ben bebeğimden daha kötü bir haldeyim o sustu ama ben şu saat olmuş hala çok kötüyüm. Gerçekten bütün hareketlerini takip ettim hiç kusma olmadı kanama morarma 60 cm düştüğü yükseklik kızımın boyu 67 cm Yer parke Bir morarma gözde kayma hareketlerinde kısıtlılım olmayınca takip edeyim dedim ama okadar çok bilgi varki endişeleniyorum ve çok korkuyorum
Melek A. Ç. .

Melek A. Ç. ..

8 Ağustos 2025 23:20
Bebeğim 8 aylıkken bazadan düştü. Günlerdir uykusuzdum. Bazada yanımdayken bi an dalıp uyumuşum saniyeler içinde dönmüş. Düşme sesine ve oğlumun ağlamasına yataktan zıpladım. Çok korktum çok üzüldüm kendimi çok suclamistim nasıl olur da uyursun diye. Hemen hastaneye götürdük beyin cerrahı baktı. Herhangi bir şey çıkmadı şükür 24 saatlik gözlem yaptık kusma olursa hareketlerinde değişiklik olursa doktorumuz hastaneye getirin dedi. 2 saatte bir uyandirmamizi söyledi uyanmada güçlük çekip anormallik sezersenizde hastaneye gelmemizi söyledi. Şükür bir şey olmadi. Bizim de yatak boyu bebeğimizin boyundan daha kısaydı.
S

Serrasu İ.

9 Ağustos 2025 14:45
Bende düşürdüm bebeğimi bazadan 5 buçuk aylık benimkinde boyu kadardı Allah'tan yatak yüksek deildi yani de takip ettim her hareketini tepkilerini kusma falan olmadı şükürler olsun çocuk bunlar yani ihmal deil sonuçta göz açıp kapayana kadar her şey oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir