Bazadan Düşme

208 görüntüleme
M

Minel E. ..

11 Temmuz 2025 20:29
6 aylık bebeğim 65 cm yüksekliği var bazanın parkenin üstüne yüz üstü düştü anlık çok ağladı kanama vs yok hemen acile gittik tomografi çekmedi ufak diye vücudunda sıkıntı yok ama başının sol tarafı şiş umarım birşey yoktur gözetim altında tutuyorum hareketleri normal ama arada huzursuz oluyor canı mı acıyor acaba
G

Gül

11 Temmuz 2025 20:31
Rabbim korusun acil şifalar diliyorum
H

Huriye K.

11 Temmuz 2025 20:44
Ben de yedi aylıkken yaşadım kan tahlili yaptılar bir şey çıkmadı gözlemlemeniz yeterli
T

Tuğba A. B. ..

11 Temmuz 2025 20:49
Bizimki de 4 aylıkken yaklaşık 40 - 45 cm koltuktan düştü. Doktor size zaten anlatmıştır da yine de söyleyeyim 48 saat gözlemleyin gözde kayma, fışkırır gibi kusma varsa bebiş normalden daha zor uyanıyorsa sürekli uyku hali varsa ya da durdurulamayan avutulamayan bir ağlaması varsa acile gidin. İnşallah gerek kalmaz böyle atlatır. 6 aylık olması da iyi bir şey daha küçük olsaydı sıkıntıydı korkmayın bir şey olmaz İnşallah. Başındaki şişlik acıyordur belki ondan ağlıyordur
M

Minel E. ..

11 Temmuz 2025 21:04
Kusması olmadı çok şükür şişlik dışında başka anormal durum yok insan panik oluyor rabbim evlatlarımızı korusun
Ş

Şevval A.

12 Temmuz 2025 16:55
İyi akşamlar benim de bebeğim 5 ay 8 günlük normalde dönemiyordu koltuğa koydum ve 2-3 sn arkamı döndüm konsolun üstünden emziği almak için yere düştü 35-40 cm yüksek koltuktan demir sehpa vardı ona çarptı ses geldi ama kafası mı bacağı mı bilmiyorum sırt üstü buldum kucağıma aldım 2-3 dk ağladı daha sonra sustu . Gündüz çok az uyumuştu 1-2 saat bile değil bide banyo yaptırdım yatırmadan önce saat 19 da düştü ancak 19.30a kadar ancak bekletebildim uykusu olduğu için kanama şişme morarma vs yok ama çok endişeliyim bişey olur mu hastaneye götürmeli miyim
B

Büşra S.

14 Temmuz 2025 10:49
Benimde 6 aylık bebeğim düştü bazadan çok az ağladı yüz üstü buldum şişme kızarıklık falan da yok ne kadar uyutmamalıyım bilmiyorum hareketleri de iyi
M

Minel E. ..

15 Temmuz 2025 17:50
Bizim 4 gün geçti üstünden kötü birşey olmadı şişlikte geçmeye başladı başının hala var ama ilk günkü gibi kadar değil ben çok panik biri olduğum için acile gittim eğer bebeğinizin normalden daha farklı hareketleri yoksa, gözde kayma,şiddetli kusma gibi hareketleri yoksa evde de gözlemleyebilirsiniz birşey olmaz Allahın izni ile
S

Sefa N. K. ..

17 Temmuz 2025 06:54
Düşme gibi durumlarda 2 saat en az uyutmamaya çalışın gözlerinde kayma hareketlerinde gariplik ve emmesinde sıkıntı yoksa korkmayın Allah’ın izniyle sorun olmayacaktır ama tabiki gözlemlemeye devam edin
Mine D. .

Mine D. ..

Çocuk Gelişim Uzmanı

17 Temmuz 2025 08:11
Benim oğlum da 5 aylık 1 hafta önce 40 cmlik koltuktan düştü nasıl düştüğünü görmedim bulduğumda yan şeklindeydi baya ağladı. Acile gittik bizde de çekmediler. Gözlem yaptık çok şükür bir sıkıntı olmadı. Sizde de olmaz inşallah korkmayın gözlemleyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir