Diş ile Alakalı Hangi Konuyu Anlatayım?

1404 görüntüleme
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

19 Ocak 2026 20:53
Sevgili anneler, babalar ve bakım Verenler 💕

Sık sık güncel konuları burda konu başlığı altında anlatıyor ve detaylandırıp sorularınızı cevaplıyorum.

Şunu da anlatırsanız sevinirim dediğiniz konuları buraya yazabilirsiniz ☺️🙏🏼
N

Nil B.

10 Nisan 2026 13:01
Merhaba kızım 15 aylık azı ve köpek dişlerini aynı anda çıkarıyor. Diş eti kanaması var . Normal bir durum mu?
K

Kader K.

10 Nisan 2026 13:08
Bebeğim 9,5 aylık, 6 aylıkken alt iki dili çıktı şuan üst dişler çıkmadı köpek dişleri çıkıyor bu normal bir süreç mi?
E

Edanur Ö.

11 Nisan 2026 13:17
Beneğim 18 aylık ve üst ön iki diş kahverengi olmaya başladı nedeni nedir sütü bir ay önce bıraktık gece emmesini birkaç ay önce bırakmıştım dişleri florsüz macunla fırçalıyorum sabah unutuyorum ama akşam çoğunlukla yapıyorum ve yatmadan bir saat önce çoğunlukla muzu ezip yoğurtla karıştırıyorum ve biraz da bal veya pekmez ekliyorum sonra diş fırçalama falan sonra uyku tabi gece kalksa da sadece su içiyor ? Diş hekimine randevu aldım ama birkaç doktordan bilgi almayı tercih ediyorum o yüzden cevap verirseniz sevinirim teşekkürler
K

Kübra A.

14 Nisan 2026 00:51
Hocam diş çıkartırken biberon reddi yapar mı ? Normalde günde 1 kere biberonla mama veriyordum ancak 1 hafta önce bitane dişi çıktı şuan hiç bi şekilde biberonu almıyor ağlıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir