Diş ile Alakalı Hangi Konuyu Anlatayım?
248 görüntüleme

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
19 Ocak 2026 17:53
Sevgili anneler, babalar ve bakım Verenler 💕
Sık sık güncel konuları burda konu başlığı altında anlatıyor ve detaylandırıp sorularınızı cevaplıyorum.
Şunu da anlatırsanız sevinirim dediğiniz konuları buraya yazabilirsiniz ☺️🙏🏼
Sık sık güncel konuları burda konu başlığı altında anlatıyor ve detaylandırıp sorularınızı cevaplıyorum.
Şunu da anlatırsanız sevinirim dediğiniz konuları buraya yazabilirsiniz ☺️🙏🏼

Fatma A. U.
19 Ocak 2026 18:26
Endişe edecek bişey yok benim oğlum 11.5 aylıkken ilk dişini çıkardı 😅
S
Sena ..
19 Ocak 2026 18:34
Merhaba Nazlı hanım, diş kararması ve yöntemleri ile ilgili bilgi verir misiniz nasıl bir yol izleyebiliriz temizlenir mi çürüğe dönüşür mü ağrı yapar mı?

Nurdan G.
19 Ocak 2026 19:09
İlk dişin belirtileri nelerdir hangi huzursuzlukları diştir diye ayırt edebiliriz
A
Ayşegül Ü.
19 Ocak 2026 19:11
Bebeğim ön alt dişlerini çıkarıyor, bu yüzden uyuyamıyor, her şeyi yapıyorum hafifletmek için, en son calpol veriyorum. Bu şekilde 2 hafta her gün kullandım. Sorun olur mu?

Hatice C. ..
19 Ocak 2026 20:40
Hocam dis eti cekilmesi sorunum var yıllar önce özel klinige gittigimde doktor hanım cupranaks 5460 diye bi fırca aldirmisti cokta memnun kaldım ancak alabilecek durumda degilim cok pahalı sizin onerebilrceginiz bi firca mevcutmu acaba.

Hatice C. ..
19 Ocak 2026 20:52
Curaprox dogrsu adını yanlış yazmisim

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
19 Ocak 2026 20:53
Hocam dis eti cekilmesi sorunum var yıllar önce özel klinige gittigimde doktor hanım cupranaks 5460 diye bi fırca aldirmisti cokta memnun kaldım ancak alabilecek durumda degilim cok pahalı sizin onerebilrceginiz bi firca mevcutmu acaba.

Hatice C. ..
19 Ocak 2026 20:55
Cok teşekkür ederim hemen bakınıcam 🥹
Ü
Ümran E. ..
19 Ocak 2026 21:06
Merhaba kızım13 aylik sıkemiyor bundan dişleri yamuk ve sararmışyani çürümüş gibi fırçalamama da izin vermiyor acmiyor asla ağzını ne yapmam gerekiyor