Diş ile Alakalı Hangi Konuyu Anlatayım?
863 görüntüleme

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
19 Ocak 2026 20:53
Sevgili anneler, babalar ve bakım Verenler 💕
Sık sık güncel konuları burda konu başlığı altında anlatıyor ve detaylandırıp sorularınızı cevaplıyorum.
Şunu da anlatırsanız sevinirim dediğiniz konuları buraya yazabilirsiniz ☺️🙏🏼
Sık sık güncel konuları burda konu başlığı altında anlatıyor ve detaylandırıp sorularınızı cevaplıyorum.
Şunu da anlatırsanız sevinirim dediğiniz konuları buraya yazabilirsiniz ☺️🙏🏼

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
30 Ocak 2026 15:27
Hocam diş çıkartırken diş gıcırdatma olur mu yoksa bir hekim görmeli mi

İlsu O. K.
5 Şubat 2026 03:05
@Nazlı Güleç Baca doktor hanım size yazalı 12 gün olmuş bizim dişimiz daha dün tam çıktı 1 adet altta.
Ne zormuş 😄😀
Ne zormuş 😄😀

Aslı C.
5 Şubat 2026 12:43
Merhaba hocam bebeğim 5 ay 21 günlük kulak çekiştirme kulağı çekiştirirken kızarıklık ve yara oluşması emzik veya başka bişey ısırma ısırırken ağlama kafası hep sıcak ateşi 36.5 bu tür belirtiler diş kaynaklı mı eğer diş kaynaklıysa tahmini ne zaman çıkar?

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
6 Şubat 2026 16:07
@Nazlı Güleç Baca doktor hanım size yazalı 12 gün olmuş bizim dişimiz daha dün tam çıktı 1 adet altta.
Ne zormuş
Ne zormuş
Evet zor oluyor ama alışacak sonra kolaylaşacak bir miktar daha azılara kadar 🥲

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
6 Şubat 2026 16:08
Merhaba hocam bebeğim 5 ay 21 günlük kulak çekiştirme kulağı çekiştirirken kızarıklık ve yara oluşması emzik veya başka bişey ısırma ısırırken ağlama kafası hep sıcak ateşi 36.5 bu tür belirtiler diş kaynaklı mı eğer diş kaynaklıysa tahmini ne zaman çıkar?
C
Cemre c.
7 Şubat 2026 06:39
@Nazlı Güleç Baca merhaba hocam ben bu konuyu sayısız yerde araştırdım bı çare bulamadım .bu uygulama sayesinde sizlere [ulaşıyorum.oglum](ulaşıyorum.oglum) 3,5 yaşında 2 yaşından itibaren kahverengi lekeler siyah lekeler çıktı ,oral -b diş fırçası bucotherm diş macunu ile fırçalıyorum sabah akşam ama asla geçmiyor azalmıyor, önereceğiniz bişe varmı
F
Fatma N. A. ..
5 Mart 2026 12:46
Benim oğlum bir yaşına girdi ama hala hiç dişi yok