Argivit

30 görüntüleme
Z

Zeynep Ç. K. ..

10 Nisan 2026 20:56
22 aylik kızım var argivit kullanmak istiyorum ama 4 çeşit varmış,kullananlar var mi acaba hangi çeşitini kullaniyorsunuz ,saglik ocağındaki doktor argivit dedi fakat eczaneci 4 çeşit olduğunu söyledi bende bilemedim açıkçası.
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

11 Nisan 2026 21:25
Argivit, çocukların gelişim ve büyüme süreçlerini desteklemek için kullanılan bir takviye edici gıdadır. 22 aylık kızınız için hangi çeşidini kullanmanız gerektiği konusunda sağlık ocağındaki doktorunuzun tavsiyesi önemlidir.

Genellikle Argivit'in farklı yaş gruplarına ve ihtiyaçlara yönelik çeşitli formları bulunmaktadır. Eczaneci size 4 farklı çeşidi olduğunu söylediğinde, doktorunuzun hangi formu önermiş olabileceğini sorgulamak iyi bir adım olacaktır.

Kullananlar hakkında bilgi edinmek isterseniz:

1. Doktorunuza danışın: Hangi çeşidini kullanmanız gerektiğini en iyi doktorunuz bilir. Ona hangi formun sizin için uygun olduğunu sorabilirsiniz.

2. Eczaneciye bilgi alın: Eczaneci, farklı Argivit formları hakkında size daha detaylı bilgi verabilir ve hangi ürünlerin daha çok talep gördüğünü söyleyebilir.

3. Online incelemelere bakın: İnternet üzerinde, ürün forumlarında veya sosyal medyada Argivit kullanan ailelerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Ancak, bu bilgilerin her zaman güvenilir olmayabileceğini unutmayın.

4. Çocuğunuzun ihtiyaçlarını değerlendirin: Çocuğunuzun yaşına, kilosuna, boyuna ve genel sağlık durumuna göre hangi Argivit formunun daha uygun olabileceğini düşünün.

Unutmayın ki her çocuk farklıdır ve bir çocuğa iyi gelen bir ürün, başka bir çocuğa aynı şekilde etki etmeyebilir. Sağlık profesyonellerinin tavsiyelerine başvurmak en sağlıklı yaklaşım olacaktır.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Gelişim Geriliği
2. Alerji ve Kilo Alamama
3. Sürekli Hastayiz Yardımcı Olur Musunuz
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir