Sürekli Hastayiz Yardımcı Olur Musunuz
94 görüntüleme
E
Elif S. ..
25 Haziran 2025 20:46
İkizlerim iki yaşa girdikten sonra her ay hatta her hafta hastayız anlam veremiyorum.Ust üste boğaz enfeksiyonu ve şimdide bağırsak enfeksiyonu geçiriyoruz üstelik bütün bu hastalıkları yaşarken uyuz da atlattık azı dişleri de çıkarttıyorlar ? Ne yapmam gerekiyor bağışıklık mi düştü tekrar nasıl sağlarım önceden 5 ayda bir anca hasta oluyrlardi
F
Fatma S. ..
25 Haziran 2025 21:11
Bir doktordan alıntı yapıyorum. Sık sık hastalanan çocuklar için D, C vit. Çinko omega 3 ve probiyotikler beslenme için önemli. Gereksiz antibiyotik kullanımdan uzak durulmalı mikrobiyatayı bozduğu için. Uyku düzeni olmalı en az 10 11 saat uyku olmalı. Umarım işinize yarar.
P
Pelin B.
25 Haziran 2025 21:12
Merhaba okuduğumda alerji geldi aklıma ilk, alerji yönünden değerlendirildi mi hiç
M
Melek O. ..
25 Haziran 2025 21:35
Merhaba bizde bu şekilde cok hastalanıyoruz sürekli cok dikkat etmemize rağmen çok doktor gezdik bize rinit alerjik astım olduğu söylendi son olarak ilaç içiyoruz şimdilik iyiyiz şükür kaç aydır hasta olmuyor bir araştırın isterseniz
S
Sibel T.
25 Haziran 2025 21:59
Bağışıklık değerlerinizi kontrol ettirin.
S
Sibel T.
25 Haziran 2025 22:00
Bizde sık hastalanıyorduk şu an ivig tedavisi görüyoruz bağışıklık değerlermi takip edildi hiç yükselme olmayıp aksine sık hasta olmaya başlayınca İvig verilmesine karar verildi
B
Betül N.
2 Temmuz 2025 18:54
Bağırsak enfeksiyonu bizde geçirdik.Ve boğaz enfeksiyonu olduk şimdi.Muhtemelen bi salgın var diye düşünüyorum artık