Gelişim Geriliği

211 görüntüleme
B

Burcu K. A. ..

17 Haziran 2025 05:21
Oğlum 28aylık boy 84 kilo 11.3 doğum kilosu 3130 50cm anne boy 168 baba boy 180, üriner darlıktan ameliyat oldu 1 yıl önce yavaşta olsa iyileşmesi olduğu söylendi, hastane süreci çok oldu kilo için raporlu mama da kullandık 3ay önce bitti gelişimi çok mu geri acaba kemik yaşı da küçük olduğu söylendi boy olarak ne yapabiliriz öneriniz nedir vitamin vs kullanıyoruz hep konuşma olarakta kelime 25 kadar cümle çok az ve zıplama yok akranlarına göre koşma parkta oyun aktiflik az öneriniz çok önemli benim için cevaplarsanız mutlu olurum hocam
F

Fatma S. ..

17 Haziran 2025 05:43
Sitikolin boy uzamasına yardımcı oluyormuş. Sorvagen diye bir takviye var ben kullanmadım ama İnternetten bir araştırın. Doktor olur derse kullanın isterseniz tabi şimdiye kadar kullanmadıysanız
B

Burcu K. A. ..

17 Haziran 2025 05:58
Yok onları hiç kullanmadık polivit multivitamin tarzı ve çinko şurubu vermişti doktorlar uzun süre içtiği için artık kusuyo verince argivit almıştım sevmesede 1şişeyi içirmeyi başardım ancak boy uzaması yine çok yavaş parkta falan 1yaş bebekleri kadar duruyo insanlar acıyarak bakıyo ayını öğrenince çok üzülüyorum akran zorbalığına uğramasından korkuyorum mor meyveli karışım hurma özü ve balık yağı veriyorum ocean mikrofer demir veriyorum başka kullandığımız takviye yok doktor bey in de bi önerisi olursa tabiki alırım gıda olarakta et kıyma bol yediriyoruz kaju fıstığı ve meyve çeşitler alıyoruz gelişsin diye seferber oluyoruz değişim bu kadar tükendim valla sizin öneriniz için de teşekkür ederim
F

Fatma S. ..

17 Haziran 2025 06:07
Rica ederim bir araştırın hep öyle yorumlar var umarım işinize yarar
B

Burcu K. A. ..

17 Haziran 2025 22:42
Hocam sizinde yorumunuzu merak ediyorum yanıtlama şansınız olursa sevinirim teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir