2,5 Uyku Sorunu

112 görüntüleme
D

Dilan A.

Premium Üye
24 Mart 2026 22:54
Bebegimin gece uykulari iyi fakat gece cok gec uyuyor saat 23:00 te uyuyor

Ondan once cok kisa kisa uykular yapiyor gun icerisinde de oyle ve surekli midesi agzina geliyor yuksek ihtimalle mide asidi onu çok rahatsiz ediyor cunku salyasi da akiyor gun boyu boyle reflu önü mahvediyor uyumuyor cok yoruluyorum emzirince dikte tutuyorum.
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
24 Mart 2026 23:07
Bebeğinizin gece uykuları iyi olmasına rağmen, gün içinde kısa süreli uykular yapması ve mide problemleri nedeniyle uyuyamaması sizi zorluyor gibi görünüyor.

Bebeğinizin reflü sorunu olduğu için, midesindeki asidin onu rahatsız ettiği ve uyuyamadığı düşünülüyor.

Aşağıdaki önerilere bakabilirsiniz:

1. Bebeğinizin gündüz uykularını daha uzun süreli hale getirmek için, onu yorgun olmadan uyutmaya çalışın.

2. Emzirirken dik tutmanız iyi ki de doğru, bu reflü semptomlarını azaltmaya yardımcı olabilir.

3. Bebeğinizin reflü sorununu kontrol altına almak için, doktorunuzla konuşarak uygun tedavi yöntemlerini keşfedebilirsiniz.

4. Gün içinde bebeğinizin kısa uykularından ziyade, daha uzun ve derin uykular uyumasını sağlamak için bir uyku rutini oluşturmayı deneyebilirsiniz.

5. Bebeğinizin salyasının aktığı ve mide asidinin onu rahatsız ettiği için, uyku öncesi ona rahatlatıcı bir banyo veya masaj yapabilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Lütfen Görün!! 2 Aylık Bebek Gece Uykusu !!!
2. Uyku
3. Uykuya Direnç
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
C

Cansu S.

24 Mart 2026 23:25
Benim kızımdada reflü vardı 6.5 aylık şuan sabredin 3.5 ayda birden inanılmaz geriliyo ve rahatlıyosunuz. Ne kullandıysak iyi gelmedi 3.5 aylık olunca ciddi anlamda azaldı ozaman rahatladık
D

Dilan A.

Premium Üye
24 Mart 2026 23:26
Ya insallah hadi bakalim oyle cok kusmuyor fakst cok salyasi akiyor ve huzursuz
G

Gülten A.

25 Mart 2026 00:37
Bizim doktorumuz kusması artınca gaviscon infert vermişti bi de emzirince mutlaka gazını çıkarıp kucakta yarım saat dik tutuyordum beşiğine de ince bi bebek yastığı koydum hafif eğimli yatsın diye işe yaramıştı şu an düz yatabiliyor kusmadan (3 buçuk aylık)
A

Arzu

Premium Üye
25 Mart 2026 00:40
Sabahları açık havada yürüyüş yapınca bi bakın uykularına bizde işe yaradı uyku süresini uzattı
D

Dilan A.

Premium Üye
25 Mart 2026 21:39
Gülten Aydoğmuş
Bizim doktorumuz kusması artınca gaviscon infert vermişti bi de emzirince mutlaka gazını çıkarıp kucakta yarım saat dik tutuyordum beşiğine de ince bi bebek yastığı koydum hafif eğimli yatsın diye işe yaramıştı şu an düz yatabiliyor kusmadan (3 buçuk aylık)
Bizde oyle bi surup kullaniyoruz suanda ve bende yaklasik yarim saatten fazla

Tutuyorum yine de indirince midesi agzina geliyor cildiricam artii
D

Dilan A.

Premium Üye
25 Mart 2026 21:39
Arzu
Sabahları açık havada yürüyüş yapınca bi bakın uykularına bizde işe yaradı uyku süresini uzattı
Disariya cikinca cok rahat oluyo
G

Gülten A.

25 Mart 2026 21:54
Dilan Alkan
Bizde oyle bi surup kullaniyoruz suanda ve bende yaklasik yarim saatten fazla

Tutuyorum yine de indirince midesi agzina geliyor cildiricam artii
Gerçekten çok zor saatlerce uyutmaya çalışıp yatırınca kusması...
D

Dilan A.

Premium Üye
25 Mart 2026 21:55
Gülten Aydoğmuş
Gerçekten çok zor saatlerce uyutmaya çalışıp yatırınca kusması...
Evet😭
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir