Uyku

152 görüntüleme
B

Burcu D.

20 Ocak 2026 12:15
Doğduğundan beri zor uyuyan bebek şuan 4 ay 22 günlük 2 aydır gündüzleri yarım saatten fazla uyumuyor gündüz 15 20 dk uyutmak için uğraşıyorum sadece 30 35 dk arası uyuyor ne yaparsam yapayım uyku süresini uzatamıyorum uykusunu almadan kalktığı için bir bir buçuk saat sonra uykusu geliyor ve çok agresifleşiyor gece uykusu zaten ızdırap akşam 20.00 civarı uyutmaya başlıyorum kucaktan bırak uyan bırak uyan 2 saat sürüyor derin uykuya geçmesi ne yapmam lazım desteksiz beyaz gürültüsüz uyumuyor 2 ay önce hamakta uyurdu artık onuda istemiyor kucakta belim kollarım ağrıyor artık 8 kilo oldu nasıl uyku süresini uzatırım benim gibi olan var mı
B

Büşra T.

20 Ocak 2026 12:36
4 ay atakları maalesef zor döneme girmişsiniz uyku gerilemesi oluyor bu dönemde
B

Büşra T.

20 Ocak 2026 12:38
Ama 2 aydır demişsinız bebegınızde başka bı sıkıntı daha olabilir gaz vs
B

Burcu D.

20 Ocak 2026 12:44
Bir buçuk aydır böyle atak 2 3 hafta sürer diyorlar uykusu olduğu halde nasıl uyutamıyorum artık kendimi suçlar oldum geceleri de saat başı ağlayarak kalkıyor ve ağlıyor gündüz memede uyumuyor karnı doyduktan sonra gözlerini ovuşturarak ağlıyor kucağımda emzikle sallayarak uyutuyorum oturduğumu anladığı an gözünü açıyor çok yorucu bir süreç
B

Burcu D.

20 Ocak 2026 12:45
Gazı olduğu zamanlar farkediyorum kıvranarak kalkıyor ama olmadığı zamanda aynı şekilde devam ediyor
S

Seval Y.

20 Ocak 2026 13:47
Her desteği yapıyorum artik uyusun diye, sonra bu desteklerden nasil kurtulacagiz bilmiyorum. Memede ayakta sallayarak uyutma, Beyaz gürültü, ayakta yastıkla sallama vs. Gündüz uykularini 4 kere 45 1 saat olacak şekilde bu şekilde basarabiliyorum. Ama akşam 19;30 da başlayan uyku rutinimiz surekli uyanması ile devam ediyor hala. Oysaki bu ay öncesinde geceleri sabaha kadar kesintisiz uyuyordu. O günleri özleyeceğim aklıma gelmezdi. Suan 4 ay 20 gunluk, uyku eğitimi vermeye artik yorgunluktan cesaretim kalmadi
B

Burcu D.

20 Ocak 2026 14:04
Benim bebeğimde tam bir buçuk iki ay önce 6 7 saat kesintisiz uyuyordu bir kere emip 3 4 saat daha uyuyup geceyi tamamlıyorduk sabah 7 8 gibi güne başlıyordu 4ayına 3 hafta kala herşey altüst oldu ne gece ne gündüz uykuya aşırı direniyor gece uykusuna geçirmek 2 saatimi alıyor eğer o kadar uğraşmazsam yine yarım saatlik döngüde uyanıyor çok zor bir dönem psikolojiyi alt üst ediyor gerçekten
H

Hilal

20 Ocak 2026 14:07
Diş sancısı olabilir mi, bizim de [4.aydan](4.aydan) sonra uykular bozuldu, 11 aylık olacak daha tam olarak düzelmiş değil
B

Burcu D.

20 Ocak 2026 21:20
Bu akşam tetagil verdim ilk defa eli hep ağzında damakları baya sertleşti belki diştendir diye yine çok zor geçti uykuya belki gece defalarca kalkmaz diye ümit ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir