Uyku

49 görüntüleme
B

Burcu D.

20 Ocak 2026 09:15
Doğduğundan beri zor uyuyan bebek şuan 4 ay 22 günlük 2 aydır gündüzleri yarım saatten fazla uyumuyor gündüz 15 20 dk uyutmak için uğraşıyorum sadece 30 35 dk arası uyuyor ne yaparsam yapayım uyku süresini uzatamıyorum uykusunu almadan kalktığı için bir bir buçuk saat sonra uykusu geliyor ve çok agresifleşiyor gece uykusu zaten ızdırap akşam 20.00 civarı uyutmaya başlıyorum kucaktan bırak uyan bırak uyan 2 saat sürüyor derin uykuya geçmesi ne yapmam lazım desteksiz beyaz gürültüsüz uyumuyor 2 ay önce hamakta uyurdu artık onuda istemiyor kucakta belim kollarım ağrıyor artık 8 kilo oldu nasıl uyku süresini uzatırım benim gibi olan var mı
B

Büşra T.

20 Ocak 2026 09:36
4 ay atakları maalesef zor döneme girmişsiniz uyku gerilemesi oluyor bu dönemde
B

Büşra T.

20 Ocak 2026 09:38
Ama 2 aydır demişsinız bebegınızde başka bı sıkıntı daha olabilir gaz vs
B

Burcu D.

20 Ocak 2026 09:44
Bir buçuk aydır böyle atak 2 3 hafta sürer diyorlar uykusu olduğu halde nasıl uyutamıyorum artık kendimi suçlar oldum geceleri de saat başı ağlayarak kalkıyor ve ağlıyor gündüz memede uyumuyor karnı doyduktan sonra gözlerini ovuşturarak ağlıyor kucağımda emzikle sallayarak uyutuyorum oturduğumu anladığı an gözünü açıyor çok yorucu bir süreç
B

Burcu D.

20 Ocak 2026 09:45
Gazı olduğu zamanlar farkediyorum kıvranarak kalkıyor ama olmadığı zamanda aynı şekilde devam ediyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir