Lütfen Görün!! 2 Aylık Bebek Gece Uykusu !!!
254 görüntüleme
B
Betül K.
11 Temmuz 2025 02:54
Bebegim 37+1 normal doğum ile doğdu.suan 60 günlük. Dk 3150 gelişimi güzel ilerliyor şuan 5 kiloya yakın .gazlı bir bebek. Gündüz 5 uyku yapiyor ve uyku süresi 90dk yi gecmiyor genelde bir saat şeklinde. Geceleri de ılık duş emme gezinme vb. gece uykusuna 21.30 da geçiyor ilk uykusu 2 saat olup sonrasında sabaha kadar saat başı uyanıyor emip geri uyuyor ve annesi olarak hergun öyle olunca beni yoruyor. Bebeğimde derin uyuyamiyor diye üzülüyorum. Gece uykularını nasıl iyileştirebilirim.. en azından geceleri 6-7 kez uyanmak yerine 3 e nasıl düşürebilirim?
B
Betül K.
11 Temmuz 2025 03:22
Korkutmak istemem ama oğlum suanda 8 aylık ve diş sürecine girdik aynı şekilde uyanıyor eskiden saat başı uyanıp emdikten sonra uyurdu şimdi uyanık kalıyor ve uyusun diye gözünün içine bakıyorum. Galiba uzun bir süre uykulara veda
İ
İzel
11 Temmuz 2025 04:41
Destekli uyuyorsa belki onu birakip kendisinin uykuya gecmesini saglayabilirsiniz , oda sicakligini ya da soguklugunu dogru ayarladiginiza emin olun. Gunduz uyumasi gereken zamandan fazla uyutmayin. Korkmayin geciyor 🫠

Merve B.
11 Temmuz 2025 06:49
Gece uykusu için geç bir saat bana göre bu ay grubu için 19.00 en geç saat olmalı diye düşüniyorum kendimde de öyle uyguladım şu an 14 aylık gece uyku yatışı 20-20.30 en geç. Aaneyimben sayfamdaa uyku ile ilgili yaptıklarını uzunca yazmıştım bakmak isterseniz. Ama kısaca gece gündüzü 2ay itibari ile belirginleştirmek + rutin dışına çıkmamak + istikrarlı olmak diyebilriim
K
Kübra G. ..
15 Temmuz 2025 09:19
Bebegim gündüzleri sadece 15 dk uyuyor şanlıysan yarım saat
M
Mihriban ..
15 Temmuz 2025 09:33
Benimde bebeğim 2 aylık gündüzleri hiç uyumuyor gece uyuyor. Gece uykusuna da bazen 11 de bazen 10 da geçiyor normal bir süreç olarak düşünüyorum kimi bebek gündüz uyur gece uyumaz büyüdükçe düzelecektir 😊
G
Gizemm
15 Temmuz 2025 10:30
Gazından dolayı uyumuyor benim kızım akşam saat 10 gibi ağlamaya başlardı sabah saat 4 de kadar uyumazdı kızımın hiç uykusu yoktu yarım saat bile uyumazdı gaz sorununun neden kaynaklandığını bulursanız daha rahat edersiniz yediğiniz yiyecekleri gözlemleyin derim benim kızımın yumurtaya süt ürünlerine alerjisi var diyet yapıyorum ve daha rahatız. Metsil gaz damlası var bende çok işe yaradı doktorunuzla konuşarak kullanabilirsinz
G
Gülbahar T.
15 Temmuz 2025 16:33
Oğlum beş aylık gece en az 4 kere uyanıp emiyor,sanırım büyüyene kadar böyle devam edecek çözüm ben de bulamadım🥲
Z
Zeynep ..
15 Temmuz 2025 19:36
Belirli saatler belirleyin o saatler dışında emzirmeyin zaten acikmasi mümkün değil uyanirsa uykuya döndürmeye çalışın