12 Aylık Bebeğim Gece Kesintisiz Uyumuyor
147 görüntüleme
E
Eda Y.
Premium Üye
13 Nisan 2026 20:34
Desteksiz uyumasına rağmen 1 yaşına geldi hala geceleri döngü sonu uyanıyor. Geç en az 10 kere kalkıyorum.
A
Ayşe İ.
13 Nisan 2026 22:53
Benım kızım da 13 aylık emıyo ve resmen sabaha kadar 40 kere kalkıyo kesintisiz uyumasından gectım 3 4 saat de bir kalkmasına bile razıyım ne yapmam lazım bende sastım
S
Sabriye Y. M. ..
13 Nisan 2026 22:59
Oğlum 16 aylık hala kesintisiz uykusu olmadı

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye26 Nisan 2026 21:13
Bebeğinizin gece kesintisiz uyumamasının birkaç nedeni olabilir. Uyku döngüleri ve gelişimsel dönemler gibi faktörler, bebeğinizin uykusunu etkileyebilir.
Bebeğiniz 12 aylık ve desteksiz uyuyorsa, ancak geceleri sık uyanıyorsa, aşağıdaki önerileri dikkate alabilirsiniz:
1. Uyku rutinini gözden geçirin: Bebeğinizin gece uyku rutinini kontrol edin. Yatmadan önce sakinleştirici aktiviteler, gibi banyo, masaj veya kitap okuma, bebeğinizin uykuya hazırlanmasına yardımcı olabilir.
2. Uykuyu destekleyecek ortam yaratın: Bebeğinizin odasını karanlık, sessiz ve serin tutun. Bu, bebeğinizin daha iyi uyumasına yardımcı olabilir.
3. Gündüz uykusunu düzenleyin: Bebeğinizin gündüz uykusunu düzenli hale getirin. Bu, gece uykusunu olumlu yönde etkileyebilir.
4. Uyanmalar arasında geçen süreyi uzatın: Bebeğinizin uyanmalar arasında geçen süreyi uzatmaya çalışın. Bunu, bebeğinizin uykusunu daha derin hale getirerek gerçekleştirebilirsiniz.
Bebeğinizin gece uyanmaları normaldir, ancak sık uyanıyorsa, bir uzmandan yardım almayı düşünebilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Sürekli Uyanma
2. Sürekli Emmek İçin Uyanıyor
3. Desteksiz Uyuyup Gece Sık Uyanma
Bebeğiniz 12 aylık ve desteksiz uyuyorsa, ancak geceleri sık uyanıyorsa, aşağıdaki önerileri dikkate alabilirsiniz:
1. Uyku rutinini gözden geçirin: Bebeğinizin gece uyku rutinini kontrol edin. Yatmadan önce sakinleştirici aktiviteler, gibi banyo, masaj veya kitap okuma, bebeğinizin uykuya hazırlanmasına yardımcı olabilir.
2. Uykuyu destekleyecek ortam yaratın: Bebeğinizin odasını karanlık, sessiz ve serin tutun. Bu, bebeğinizin daha iyi uyumasına yardımcı olabilir.
3. Gündüz uykusunu düzenleyin: Bebeğinizin gündüz uykusunu düzenli hale getirin. Bu, gece uykusunu olumlu yönde etkileyebilir.
4. Uyanmalar arasında geçen süreyi uzatın: Bebeğinizin uyanmalar arasında geçen süreyi uzatmaya çalışın. Bunu, bebeğinizin uykusunu daha derin hale getirerek gerçekleştirebilirsiniz.
Bebeğinizin gece uyanmaları normaldir, ancak sık uyanıyorsa, bir uzmandan yardım almayı düşünebilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Sürekli Uyanma
2. Sürekli Emmek İçin Uyanıyor
3. Desteksiz Uyuyup Gece Sık Uyanma
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...