Sürekli Emmek İçin Uyanıyor

114 görüntüleme
A

Aycan A.

21 Haziran 2025 11:29
12 aylık 2 gündüz uykusu yapıyor ve doğduğundan beri memede uyuyor gece sürekli emmek için uyanıyor sabah ikimizde bitkin şekilde uyanıyoruz gece uyandığında beni değil babasını görürse mahalleyi ayağa kaldırıyor ne yapıcağımı şaşırdım hepimiz çok yıpranıyoruz bu şekilde
H

Hüsna S.

21 Haziran 2025 17:36
Aynı şekilde bende de var o sorun. Emerek uyumasını ve gece beslenmesini kesmek gerektiği yönünde bir kaç video izledim. Denedim 1 hafta çok ağladı. Ama çok da güzel uyudu. 1 hafta sonunda alıştığı yazıyor ama benim bebeğim alışmadı. Tekrar eski rutine döndük.
G

Gülbeyaz B.

21 Haziran 2025 18:30
Bizde 12 aylık olduk aynı durumu yaşıyoruz fakat şunu fark ettim gündüz uykusunu güzel yaptığı zaman geceleri max iki defa uyanıyor iki dakika emiyor geri uyuyor ama bu bile yoruyor asla bırakamıyorum her an uyanıcak diye. Duşa girmek bile imkansız tekim evde her an uyanır korkusuyla bir senedir evde tekken duş alamıyorum nasıl olacak bilmiyorum
A

Aycan A.

21 Haziran 2025 18:54
Gündüz 2 uyku yapıyor toplamda 2-2.5 saat kadar ilk uykusunu 1 saat yapıyorsa ikinci uykusunu 1 buçuk saat kadar uyuyor ama gece uyanmaları asla fark etmiyor değişmiyor en az 4-5 kere kalkıyor emmeden uyumuyor yanıma almak zorunda kalıyorum birazcık bende uyuyayım diye ama perişan oluyoruz gece destek olmayınca çok zorı oluyor yani daha doğrusu bebeğim başkasını istemediği için çok zorlanıyoruz
Sıla

Sıla

21 Haziran 2025 22:47
Benim oğlumda 7 aylık aynı sorunu yaşıyorum gündüz uykularını 3 kere yarımşar saat yapıyor uzatmıyor ne yaparsam yapayım gece de neredeyse saat başı emmek istiyor normal mi bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir