Desteksiz Uyuyup Gece Sık Uyanma

170 görüntüleme
K

Kübra B.

30 Temmuz 2025 08:26
10 aylık bebeğim desteksiz uyumaya alıştı , ama geceleri uyanmamaya alışamadı. En az bir kere de olsa geceleri uyanıp emmek istiyor ne yapmam gerekir
Z

Zeynep ..

30 Temmuz 2025 09:43
Gece 1 kere beslenmek için uyanması normal aslında
Ş

Şeyda B.

30 Temmuz 2025 09:45
Bence siz bize desteksiz nasıl uyutuyorsunuz onun tavsiyelerini verin🤭gece 1kere uyanması 1yaş öncesinde çok normal
K

Kübra B.

30 Temmuz 2025 09:50
Şeyda Hanım , yaklaşık 15 günden fazla zamanımızı aldı . Bir rutin oluşturduk kendimizce ilk önce yemek sonra banyo biraz oyun ve emzirme yapıp yatırıyorum sürekli uyuması gerektiğini benim ve babasının burada olduğunu söylüyorum arada odasına girip piş pişliyorum ve kendi haline bırakıyorum 🥹 ilk zamanlar 3 saatimizi alıyordu ama şimdi 1 saatte çözülüyor iş 🥰
K

Kübra B.

30 Temmuz 2025 09:51
1 yaş sonrası diş çürümesine sebep olduğu için emzirmeyi tavsiye etmiyorlar bundan dolayı uyanmasın ve emmesin istiyorum ama aceleci davranıyor olabilirim haklısınız
Ş

Şeyda B.

30 Temmuz 2025 14:18
Harikasınız maşallah 🥰sağlıcakla büyütün🥰
K

Kezban B.

1 Ağustos 2025 11:38
Benım bebeğim 6 aylık desteksiz uyuyor ama geceleri cok sık uyanıypr ve 3 kerede beslenmek ıcın uyanır onun dısında da emzigini istediği zaman uyanıyor her emziği düştüğünde yani
Şimdi sıra da emzik bırakma var ama o çok zor sanırım
E

Ecem

1 Ağustos 2025 21:11
Benimki de 10 aylık oldu emziği kendiliğinden 7. Ayda bıraktı bir daha istemedi.. emzikle uyku daha kolay oluyordu en azından şimdi beni emerek sürekli uykuya geçiyor her uyku geçişi böyle oluyor. Geceleri de 12-2:30-530 uyanıp emip tekrar uyuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir