Yumurta Beyazı Kaka da Kan
79 görüntüleme
D
D ..
3 Mart 2026 19:24
9. Ay aşısını olacağımız için bebeğime yumurta beyazı tattırıyordum bugün 3. Gün dü bugün gündüz çok huzursuz du iki kere yarımşar saat uyudu ve sürekli ıkındı ilk kakası sabah yeşildi ikinci kakası öğlen sarı azdı 3. Kakası akşam minik kırmızı az kan vardı yine sarıydı acaba alerji belirtisi midir sarısı arada bir veriyordum ama genel olarak ek gıda da çok iştahsız onu da az az arada bir yiyordu ve düzeltilmiş 7 aylık Oyüzden ek gıda sürecimiz çok yavaş ilerliyor kabızlık vs olunca ara veriyoruz

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye4 Mart 2026 19:51
Merhaba,
Bebeğinizin kakaesinde kan görülmesi endişe verici olabilir. Yumurta beyazı tattırırken kakaesinde kan görülmesi, alerji belirtisi olabilir.
Ek gıda sürecinde iştahsızlık ve kabızlık gibi sorunlar yaşıyorsanız, bir doktora danışarak uygun bir planlama yapmanız önemlidir.
Bebeğinizin alerji durumunu takip etmek ve gerekli önlemleri almak için bir uzmandan destek almanız tavsiye edilir.
Ayrıca, alerji testleri hakkında bilgi edinmek ve doktorunuzla görüşmek için bir fırsatınız olabilir.
Bebeğinizin sağlığı için endişe duyduğunuz için acele etmeyin ve bir uzmandan profesyonel yardım alın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Alerji Diyetisyenine Soru Sor
2. Yumurta Alerjisi
3. Alerjik Bebeğe Peynir ve Yumurta Beyazı
Bebeğinizin kakaesinde kan görülmesi endişe verici olabilir. Yumurta beyazı tattırırken kakaesinde kan görülmesi, alerji belirtisi olabilir.
Ek gıda sürecinde iştahsızlık ve kabızlık gibi sorunlar yaşıyorsanız, bir doktora danışarak uygun bir planlama yapmanız önemlidir.
Bebeğinizin alerji durumunu takip etmek ve gerekli önlemleri almak için bir uzmandan destek almanız tavsiye edilir.
Ayrıca, alerji testleri hakkında bilgi edinmek ve doktorunuzla görüşmek için bir fırsatınız olabilir.
Bebeğinizin sağlığı için endişe duyduğunuz için acele etmeyin ve bir uzmandan profesyonel yardım alın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Alerji Diyetisyenine Soru Sor
2. Yumurta Alerjisi
3. Alerjik Bebeğe Peynir ve Yumurta Beyazı
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...