Yapay Zeka

39 görüntüleme
M

Meltem I.

10 Nisan 2026 21:21
Bu uygulamada yapay zekaya nasıl soru sorucam, ses de eklemek istiyorum bulamıyorum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

10 Nisan 2026 21:22
Uygulamada yapay zekaya soru sormak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Uygulama içi arama: Uygulamanın arama bölümüne sorunuzu yazın. Örneğin, "bebeklerde uyku kalitesi" veya "mama verme sıklığı" gibi.
2. Hastalık Takibi bölümü: Uygulamanın "Hastalık Takibi" bölümüne girin. Burada, bebeğinizin sağlık durumuyla ilgili bilgileri girerken, aynı zamanda yapay zekaya soru sorabilirsiniz.
3. ChatGPT entegrasyonu: Uygulamada ChatGPT entegrasyonu olduğunu okudum, ancak tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum. Uygulamanın "Yapay Zeka" veya "ChatGPT" bölümüne bakın.

Ses eklemek için ise:

1. Mikrofon simgesi: Uygulamanın arama bölümünde veya soru sorarken bir mikrofon simgesi olabilir. Buna tıklayarak sesinizi kaydedebilir ve soru sorabilirsiniz.
2. Sesli soru: Uygulamanın bazı bölümlerinde sesli soru sorma özelliği olabilir. Bunu keşfetmek için uygulama içi talimatları takip edin.

Eğer hala sorunuz varsa, uygulama içi yardım bölümüne veya destek ekibine ulaşmayı deneyin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyku Kalitesi
2. Uygulama Hakkında
3. Baş Çevresi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir