Baş Çevresi

120 görüntüleme
C

Cemre F.

3 Ocak 2026 10:07
Bebegim 39 hafta 1 gün de doğdu doğum kilosu 4555 gr 54 cm boy 38 cm baş çevresi,şuan 4 aylık (17.haftamizdayiz)8900 gr 66,5 cm boy 45 cm baş çevresi. Baş çevresi büyük diye ultrason kontrolü yapıldı herhangibir problem görülmedi. Çocuk nörologuna
yine de gitmemiz gerekir mi? Bir süre daha takip etmek mi lazım ? Bıngıldak kapanmadığı için aşırı buyume devam eder mi? Aylık ölçümleri bebek takip kısmına düzenli giriyorum Osman Hocam’in görme şansı varsa mutlu oluruz yorumlamasına, kolay gelsin.
Z

Zeynep

3 Ocak 2026 12:06
Kaç aylık bebek ayı da önemli
C

Cemre F.

3 Ocak 2026 12:26
Düzeltme yaptım soruda
Afranur K.

Afranur K.

3 Ocak 2026 12:28
@Cemre Faqiri hanım Osman beyin görmesi için araçlar kısmındaki hastalık takibi üzerinden belirtmeniz lazım. Buradan Osman bey hastalık takibi yapmıyor. Bu kısımda sadece ebeveynler yardımcı oluyır bi de uzmanlar var ama onun için de doğru sekme üzerinden soru sormanız lazım
M

Merve G.

4 Ocak 2026 16:14
@Afranur Keskin acaba nereden soru yöneltiyoruz bende Osman hocaya iletmek istediğim bir sorum var
Afranur K.

Afranur K.

4 Ocak 2026 19:32
Merve hanım, araçlar kısmında hastalık takibi kısmı var, oraya bilgilerimizi giriyoruz, ateşimizi gün gün vs. Yazıyoruz. Hem bu sayede size özel bir yapay zeka doktor gelişiyor hem de Osman beye iletilmiş oluyor. Size çok iyi anlatamamış olabilirim, instagramda baybsfer_app sayfası var Osman beyin takiplerinden bulabilirsiniz. Orada Osman bey uzun bir canlı yayın kaydında anlattı, takip ederek bulabilirsiniz.

Bir de bildirimleri açmanız çok önemli, size bildirimleriniz açık olmazsa geri dönüş yapamıyorlar.
C

Cemre F.

4 Ocak 2026 19:49
Hastalık takip kısmından sadece hastalıkları ateş öksürük ishal vs gibi semptomları girip çocuğunuzun durumu hakkında bilgi veriyorsunuz ama soru cevap şeklinde bir destekleri yok ben soruma ordan da cevap alamadım bu bir hastalık olmadığı için gereksiz mesguliyet oldu sadece
Afranur K.

Afranur K.

4 Ocak 2026 19:52
Direk soru-cevap şeklimde düşündüğünüz de bu online danışmanlık oluyor. Sistemde bunun olduğunu düşünmüyorum ben zaten. Temelde sisteme işlediğimiz hastalıkların ciddi semptomları olanların ayrıştırılıp detaylı bilgi verilmesi üzerine gibi geliyor bana.

Ben doğrudan bir hastalık vs. Yazmadım, kızımın ateş takibini doktor durumlarını vs. Sisteme düzenli işliyorum sadece bu sayede yapay zeka doktoru ile gelecekteki problemleri çözebilmek için.
C

Cemre F.

4 Ocak 2026 19:58
Bu şekilde olmadığını ben de biliyorum bana yapmış olduğunuz ilk yorumda sorumu Ordan sormam gerektiğini yazmıştınız bunun eksik bilgi olduğunu belirtmek için yazdım beklenti olusmasin uygulama geretigi gibi doğru kullanılsın diye uyarı anlamındaydı, böyle böyle eksikler tamamlanıp tam randımanlı bir yapay zeka oluşacaktır büyük emek var ortada Osman Bey çok özverili bir doktor sağolsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir