Uyku Problemi

84 görüntüleme
Ceren N. K.

Ceren N. K.

28 Şubat 2026 23:18
Merhaba 14 aylık bir kızım var 1 hafta önce 9 saatlik uçak yolculuğu sonunda Amerika’dan Türkiye’ye döndük ve bu 1 haftadır kızımı asla eski düzenine döndüremiyorum. En geç 9 da uyuyup 5-6 arası uyanan bir bebekti normalde. 2 hafta Amerika’da kaldık ve orada da uyku düzenimizde sorun yaşamamıştık ama Türkiye’ye dönünce ciddi anlamda sorun yaşıyoruz. Gece en erken 2de uyuyor. Bazen 5e kadar uyanık kaldığı oldu. Gündüz uykularını en fazla 2 saat yaptırmaya çalışıyorum döndüğümden beri. 21.00-22.00 arasında uykuya geçiyoruz. Ama 23.30 - 01.00 arası uyanıp 02.00-05.00’a kadar uyumadığı oluyor. Bu sebeple tabii ki gündüz uykuları da sarkıyor. Normalde asla 9lara 10lara kadar uyumaz, gece uykusunu o şekilde alabiliyor. Bir yandan çalışıyorum, ciddi anlamda yıprandım. Ne yapabilirim? Bu uyku düzeni nasıl kendine dönecek? Yardımcı olursanız çok sevinirim 😔🤍
F

Fatma E. ..

28 Şubat 2026 23:21
Zor bir süreç benim oğlumda seyahatten sonra aynı şekilde uyku düzeni bozuldu 5 aylıktı şuan 10 aylık yavaş yavaş toparladı tabi diş atakları felan da etkiledi bizi biraz
Ceren N. K.

Ceren N. K.

28 Şubat 2026 23:22

Fatma Emre

Zor bir süreç benim oğlumda seyahatten sonra aynı şekilde uyku düzeni bozuldu 5 aylıktı şuan 10 aylık yavaş yavaş toparladı tabi diş atakları felan da etkiledi bizi biraz

yanıtınız için çok teşekkürler, peki bu süreç sizin için 5 ay boyunca aynı mıydı? Bizim de şu an bir yandan azılar ve köpek dişleri geliyor
F

Fatma E. ..

28 Şubat 2026 23:24
Maalesef aynıydı çok yıprandım bende ama zamanla daha düzenli hale geldi hiç kolay değil sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun inşallah biran önce toparlar
Ö

Özge

28 Şubat 2026 23:28
yapay zekaya danışın derim. ben bebeğimin uyku düzenini gemini kullanarak kurdum
Ceren N. K.

Ceren N. K.

28 Şubat 2026 23:31

Fatma Emre

Maalesef aynıydı çok yıprandım bende ama zamanla daha düzenli hale geldi hiç kolay değil sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun inşallah biran önce toparlar

İnşallah 🤍
Ceren N. K.

Ceren N. K.

28 Şubat 2026 23:31

Özge

yapay zekaya danışın derim. ben bebeğimin uyku düzenini gemini kullanarak kurdum

bir bakayım, çok teşekkür ederim ☺️
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

1 Mart 2026 00:46
Amerika’dan döndükten sonra oğlum çıldırmış gibi aşka uyumuyordu ki uyku eğitimi verdiğim bir bebek. 1 tam gün uyutmadım anam ağladı ama o günün gecesi 9 da uykuya geçti uyaran fazla olunca da uyumuyorlar rutin bozuldu mu zor oluyor ama eski haline dönecek biraz sabır bir de gündüz uykusu gerekirse hiç yaptırmayın tabiri caizse bayılsın:)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir