Ücretsiz Uyku Rutini Rehberi

1136 görüntüleme
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

22 Ekim 2025 20:01
Merhabalar
Burada bir çok aile ile tanışma e rehberlik etme fırsatım oldu💛 hepsi benim için çok kıymetli ve ailelerin çoğunun rutini oluşmakta zorlandıklarını farkettim o yüzden aileler için ÜCRETSİZ UYKU RUTİNİ REHBERİMİ paylaşıyorum tek yapmanız gereken https://www.instagram.com/samsuncocukgelisimiveuyku?igsh=bXJjY3R6NGJkeWdl&utm_source=qr instagram sayfamı takip edip dm den veya rehber kampanyasındaki videonun altına rehber istediğinizi belli eden rehber yazabilir veya sadece nokta koyabilirsiniz rehber size iletilecektir. Rutinsiz uyku düşünülemez. Uykuya geçişi kolaylaştıranın önemli etkendir❤️ Bu yüzden rutinsiz bebekler kalmasın diyorum ve sizi sayfama davet ediyorum 😇
Hepinize sevgiler 🌺
B

Beyda K.

22 Ekim 2025 20:05
didem hocm bebekler kac aydan itibaren desteksiz uyumali sizcr
N

Nida

22 Ekim 2025 20:14
3 aylık bebeklerde akşam uykusuna geçiş saat kaçta olmalı ?
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

22 Ekim 2025 20:29
Eğer ihtiyacınız varsa ayınız uyuyorsa 31 ekimde kurulacak olan ek gıda grubuna da katılabilirsiniz bana dm de veya rehberi iletirken belirtmeniz yeterli olacaktır ❤️
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

22 Ekim 2025 20:31
Nida hanım 3 aylık bebekler genellikle akşam 19.00–21.00 arası gece uykusuna geçer 😊
Bu saat aralığı bebeğin gündüz uykularına, uyanıklık sürelerine ve akşam rutinine göre biraz değişebilir.
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

22 Ekim 2025 20:34
Beyda hanım literatür bebeklerin 6.aydan itibaren desteksiz uyku ve hatta oda ayırmanın bile yapılacağına dair bilgiler var tabi bana sorarsanız ay olarak küçük değil ama değerlendirilmesi gereken başka hususlarda göz önüne alınmalı aile yapısı dinamiği debeveyn tutumu bebeğin mizacı beslenme şekli bgibi özelliklerle birlikte değerlendirilip uygun bir planla uyku bağımsızlığı kazandırılabilir
L

Lina ..

22 Ekim 2025 20:41
Kızım 2 yaşında gündüz uykusu çok nadir, akşam 20.00 ile 22.00 arası uyur gece 12, 1 gibi uyanır ve sabah 5 e kadar oyun oynarız :( desteksiz büyütüyorum akran vs de hiç yok , asla gece uykusu yok gece oldu mu öyle dinç oluyor ki, gece gunduz kavramını da biliyor halbuki, ertesi gün sabah 9,10da da güne baslariz,ben çok perişan oluyorum anne karnından beri hareketleri saatleri bu sekildeydi yemin ederim son 2,5 yıldır kaliteli uyku uyuyamiyorum çocuğuma da gündüz yetemiyorum haliyle uyku düzeni için sizce geç kalmis miyimdir
L

Lina ..

22 Ekim 2025 20:43
Ayrıca etraftan çok fazla uyku damlasi sarı damla bay bay markalı ilaci öneriyolar ben asla kullanmadim kizima asla da istemiyorum sizce de zararli mi gerçekten, b12 ve demiri düşük olduğu için günde 5 tane takviye alıyor ztn daha fazla karacigerlerine yük etmek istemiyorum ne bitkisel suruplar var midir bunun icin önerebilirsiniz
N

Nur K. B.

17 Kasım 2025 10:33
Didem Hanım merhaba, kızım 4 ay 3 haftalık. Uyku düzenimiz 4. Aydan itibaren bozuldu. Gündüz uykuları 40 dkya düştü. Gece uykuları 2 saatte bir uyanıyor. Asla uykuya geçmek istemiyor ağlıyor. Sürekli kucağımda uyumak istiyor.Ne zaman sonlanacak bu durum.Uyku hijyeninin hepsini uyguluyorum. Çok yorgunum uyumadığı için.
D

Dilek B.

21 Kasım 2025 16:00
Kızım sekiz aylık ve su an orta kulak iltihabı ve diş çıkarıyor öncesinde desteksiz uykuya geçmiştik fakat sancılı doneminden dolayı tekrar beşikte sallanarak uyumak istiyor ben rutinlerini bozmuyorum ama yavaş şekilde salliyorum hastalık dönemi geçince tekrar desteksiz uyumaya döner mi akşam en geç 20.30 uyuyor sabah uyanma 06.00-06.30 arası uyaniyor
H

Hilal D.

25 Kasım 2025 06:16
22 de gece uykusuna geçiyoruz 2 de uyanıyor sonra 3.5 5.5 7.5 diye uyanıyor hatta daha fazla neden
D

Damla Y.

25 Kasım 2025 20:24
Bebeğim 36 günlük bu haftada uykusu aniden değişti geceleri güzel uyuyor ama gündüz olunca asla uyumuyor öğlen 13:00 dan 23:00 a kadar arada sadece 20-30 dk uyuyup uyanıyor normal mi uyku damlası kullanabilir miyim

D. E. ..

30 Kasım 2025 18:48
10 aylik oğlum akşam 19.30 da emip yatıyor.10.30 gibi uyanıyo.daha sonra her saat başı kalkıp emiyor. Sabah da 7.30- 8.00 uyaniyor. Gece uzun yatmasi için napabilirim. 3 aylik sonrasi hep saat başıkalkıpemiyor.disle alakali değil.ama nedenini biz debulamadık. Oda sıcaklığı da artık 23 24 derece. Bu yasa göre uyku saatleri kaçolmalı.gunduz kac kez yatmalı aıcaba
S

Samia A. M.

1 Aralık 2025 05:37
Hocam merhaba, kızım on gün sonra inşallah 8 aylık olacak, üç aylıkken ona uyku rutini yaptım gecede 7-8 arası yatıyordu vesadece iki kere emziriyordum güzel güzelyatardı ama son zamanlarda gecede sanki yeni doğmuş gibi her iki saat ya da 1.5 saat uyanıyor illaki emmek istiyor napmalıyım
Z

Zuhal K. ..

1 Aralık 2025 12:42
Didem hanım merhaba 4 buçuk aylık torunum annesi uyku eğitimi verdi sorun geceleri çok sık uyanıyor gazını çıkartıyoruz tedagil veriyoruz sorun ne olabilir neyi yanlış yapıyoruz yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
B

Büşra K. ..

6 Aralık 2025 03:49
Merhaba bebegim 8 aylik gündüz 10-11 gibi yarim saat, 1-2 gibi yarim saat ve 5-6 gibi yarim saat geklinde uyuyor gece uykusuna da 9-10 civarinda geçiyordu sik uyanipemip yatiyordu geri fakat bu aralar 1 haftadir akgam uyuyunca 8.5 civari yatiyor 1-1.5 saat sonra uyaniyor ve gece 12 ye kadar oturuyor uykusunda da en az 3 kere uyaniyo, agliyor huzursuz uyuyor rsabah 7-8 de uyanmis oluyorne yapmam gerekiyor
Y

Yasemin D.

26 Aralık 2025 12:51
Kızım 1yaşında uykusu çok dağınık kıbırdıyor gece uykusu yok derin uykuya dalamıyor bunun için ne yapmalıyım
Z

Zeynep E. B.

12 Ocak 2026 05:45
7:30 aylık bebeğim var altıncı ayına kadar gece uykuları çok güzeldi çok nadir uyanırdı ilk üç ayimiz bile çok güzel geçmişti gece ben uyandırmadıkca uyanmazdı 6. Aya girdik herşey cok değişti alt iki dişimizi çıkardık şuanda üst dişlerimizde birşey yok diş sancısı çekmedıgını düşünüyorum okadar zamandır 6. Aydan beri gece uyanmaları başladı yaklaşık 20 gündür de akşam 7.30 da geve uykusuna yatıyor gece 12 ye kadar bazen yarım saat 1 saatte bir uyanıyor sonrasında gece 2-3 gibi uyanıyor bazende saatte 1 uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım bu kadar uyanması normal gelmiyor bana lütfen yardımcı olun diş oldugunu düşünmüyorum bır belırtı yok üzerini odaya göre gıydırıyorum dereceyle takip ediyorum altı temiz karnı tok emzirerek uyutuyorum diyeceksiniz emmek için uyanıyor hayır her uyandiginda meme teklif etmiyorum emziği veriyorum geri uyuyorbazen uyumuyor bır süre yanında yatıyorum pış pış yapıyorum 20 dk da bir ağlayarak uyanmak nedir mahvoldum artık 3. Ayından ıtıbaren hep uykularına sabah uykulaırınada dıkkat ettım sabah 7.30 akşam 7.30 arasında tuttum hep tabı aradaa aksamalar oldu lütfen çaresi nedir nerde yanlış yapıyorum söyleyin yakın zamanda kabızlkö yaşadık atlattık cok şükür burnundan hırıltı gelıyordu kuruluktandır diye nemlendirici aldım onuda çözdük geçmezse serm fizy. Damlatıyorum gazı olabılır oyuzden sabah akşam 1-2 yk rezene vermekimiyim sizce? Papatya çayıda karıştırsam olurmu? Lütfen destek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir