Uyku Eğitimi

1947 görüntüleme
B

Büşra A.

26 Haziran 2025 16:58
Uyku eğitimi alıpta memnun olan varmı. 4. Aydayız kendi çabalarımla uyku eğitimi vermeye çalışıyorum. Gündüz hiç uyumuyoruz doğduğumuzdan beri böyle anca emerken nekadar uyursa. Uyku eğitimi alıp memnun kalan annelerim bizleride bilgilendirir cevaplarsa çok sevinirim.
N

Nehar K.

8 Haziran 2026 10:25
Sacide Oral
Düzelicek inanın şu an uyku gerilemesinden dolayı yapıyordur 6 aylık olunca siz başarabilirseniz düzene girer ben yapamamışken daha iyi uykuları gece evet zorluyor ama idare ediyorum bir şekilde çok şükür saat başı uyanmıyor ama 4-5 aylıkken uyanıyordu tabi o zaman tükenmiştim tabi biraz daha zamana ihtiyaç var. Eğitim düşünürseniz de 6 aylık olmadan başlamayın bence
Ay düzeliyor mu gerçekten. Onceden iyiydi de bu sıralar bozuldu saat başı kalkar oldu. Meme basinda bekliyorum geceleri. Allahtan ayanimda yatıyor :))
B

Burcu T.

22 Ağustos 2026 12:57
Kevser Kılınç
Benim bebeğimde 6aylık 1. Ayı doldu o gün bugündür yarım saat uyuyor sadece

Dakikası dolar dolmaz hiç uyumamış gibi uyanıyor

Mahvoldum efendim mahvoldum

Dinlenmek yokta artık bebeğimi yanıma alıp yada kanguruya alıp işlerimi hallediyorum yoksa her yer pislik içinde

Yemek olmuyor vs vs
kevser hanım merhaba bebeğinizin yarım saatlık uykuları düzeldi mi acaba
M

Mervenur ..

27 Ağustos 2026 08:54
Sümeyra
Ben hiç tavsiye etmiyorum hiç bir işe yaramıyor sizi strese sokmaktan başka . İki kez aldım melodi uyku ve uyku annesi gülnazik ikisi de uyutamadı
Merhabalar şimdi mesajları okurken gördüm bende melodi uykudan eğitim almayı düşünüyordum da süreciniz nasıl ilerledi yani neden uyumadı merak ettim ona göre almak istiyorum bende en aklıma yatan melodi uyku olmuştu yorumları vs beni umutlandırmıştı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir