Uyku Eğitimi

899 görüntüleme
B

Büşra A.

26 Haziran 2025 16:58
Uyku eğitimi alıpta memnun olan varmı. 4. Aydayız kendi çabalarımla uyku eğitimi vermeye çalışıyorum. Gündüz hiç uyumuyoruz doğduğumuzdan beri böyle anca emerken nekadar uyursa. Uyku eğitimi alıp memnun kalan annelerim bizleride bilgilendirir cevaplarsa çok sevinirim.
A

Ayşegül İ.

11 Mart 2026 21:43
Ayy benimki de 4.5 aylıkken sünnet oldu, üstüne aşı denk geldi, atak derken şimdi 5 aylık, kucakta uyumaya alıştı geceleri yarım saatte bir uyanıyor ve kucakta daha doğrusu memede uykuya dalıyor, gündüzleri bende uyutamıyordum 2.5 aylıkken ayağımda sallamaya başladım sonra onu istemedi hamak şeklinde küçük beşik aldık gündüzleri onda uyutuyorum 20-30 dk sonra gözleri açıyor uykusu uzasın diye memeye alıp öyle devam ettiriyorum uyursa, hava güzelse parka götürüp parkta uyutuyırm uyanasıya kadar bekliyorum, ama geceleri sürekli kucağa almak çok yoruyor geçen gece kucağımda uyuyakalmışım kollarımdan aşağı kayarken uyandım 3 saat uyumuşuz
S

Sacide O.

12 Mart 2026 09:02
@Kevser Kılınç chatcptye sorup yapıyorum çoğu zaman 25. Dakikada uyar pışpışla göğsüne hafif pat pat yap neler denedim uzatamıyorum uykusunu zaten kucağımda yapıyor bide yatağa koymak ne mümkün sensör var sanki daha bedenimden uzaklaştırırken kıpırdanmaya başlıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir