Uyku Desteği Hangi Ayda Alınmalı
368 görüntüleme
E
Ezgi K.
Premium Üye
7 Mayıs 2026 07:10
26 Ocak doğumlu 3 ay 10 günlük bebeğim gündüz uykularına direniyor ağlıyor, pışpış yapıyorum aspiratör altında yürüyorum kucağımda aşağı yukarı sallanıyorum bazen çarşafa koyup bile sallıyoruz ama uyumuyor. Gündüz 1 saat ile 1,5 saat arasında uyanık kalabiliyor sonra uyutmaya çalışıyorum direniyor. Bu ayda uyku desteği almak istiyorum uygun mudur? Yenidoğanlar için uyku desteği sağlayanlar var kucakta sallanmadan uyutmayı öğretiyorlar sabit tutarak meme ile uyku arasını açıyorlar benim çocuk için uygun mudur acaba
M
Meryem A.
Premium Üye
13 Mayıs 2026 11:32
Valla dün böyle yazdım ama bugün bütün uykularından önce uyandıktan sonra hep ağladı zor uyuttum. Bazen bir günü bir gününe tutmuyor.
Varsın 5 6 uyku yapsın 1 saat 15 dk uykusunu aldıysa yeterli gelebilir ama az uyuduysa uykulu gibiyse uyutun gitsin. Bebek niye mızmız olsun uykusu vardır uyuyunca şenlenir :) bizim de bugün mızmız huzursuzdu doğru düzgün uyuyamadı çünkü bi ara 1 saati geçkin uyudu, uyandığında gülücükler agucuklar mutlu uyandı çocuk.
Valla bütün olay uyanıklık saatini geçirmemek uykusu gelince yatırmak erken uyanırsa da tekrar uyutmak. Ama işte her zaman böyle yazıldığı gibi kolay olmuyor uygulaması
Varsın 5 6 uyku yapsın 1 saat 15 dk uykusunu aldıysa yeterli gelebilir ama az uyuduysa uykulu gibiyse uyutun gitsin. Bebek niye mızmız olsun uykusu vardır uyuyunca şenlenir :) bizim de bugün mızmız huzursuzdu doğru düzgün uyuyamadı çünkü bi ara 1 saati geçkin uyudu, uyandığında gülücükler agucuklar mutlu uyandı çocuk.
Valla bütün olay uyanıklık saatini geçirmemek uykusu gelince yatırmak erken uyanırsa da tekrar uyutmak. Ama işte her zaman böyle yazıldığı gibi kolay olmuyor uygulaması
Sizin uyku desteğiniz neler benim bebe genelde 40. Dakikaya takılıyor
E
Ezgi K.
Premium Üye
13 Mayıs 2026 11:46
Dün 1 uykuyu uzattım nöbetteyim bugün hedef 2 uzun gündüz uykusu 😇 bebek bu herşeyi tamsa neden ağlasın mızıldasın diye düşünüp kendimi yorduğum çok oldu. Bazen sadece öyle canı sıkılıyor artık kabul ettim. Uyku tabiki çok etkiliyor.
M
Meryem A.
Premium Üye
13 Mayıs 2026 13:37
Uyumadan yarım saat önce emziriyorum gaz çıkartma anakucağında oyalanma derken sonra odamıza geçiyoruz,alıyorum kucağıma ağzına emzik verip kucağımda uyutmaya çalışıyorum. Ağladığında ayağa kalkıp bi dolanıp iki yaylanıyorum sustuğunda geri oturuyorum. Hiç mi durmadı o zaman bi kısa emzirip sakinleşince tekrar kucağa alıyorum. Gündüz uykularında ben de yanına yatıyorum yanında hem onu uyanırsa pışpışlıyorum hem kendim uyuyorum 😅
Yükleniyor...