Uyku

104 görüntüleme
N

Nurselin Ö.

14 Mart 2026 17:15
Bebeğim 4 ay 20 günlük son 2-3 haftadır uykuya direniyor sabahları bi şekilde uyutuyorum ama gece uykusuna geçerken çok ağlıyor yarım saatte bir uyanıp meme istiyor biberon ve emzik zaten tutmuyor asla memeyi vermezsem uykusu açılıyor yatakta hareketleniyor çok çaresiz kaldım atak dönemi mi alışkanlık mı artık bilemiyorum memeyi çekince ağlıyor ne yapmam gerek öncesinde de çok düzenli bi uykusu yoktu ama bu kadar değildi
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
15 Mart 2026 17:42
Bebeğinizin 4 ay 20 günlük olduğu ve son 2-3 haftadır uykuya direndiği, gece uykusunda sık sık uyandığı ve meme istediği belirtiliyor. Bu durum, 4. ay uyku gerilemesi olarak bilinen bir dönem olabilir. Bu dönemde bebeklerin uykuları daha sık bölünebilir ve uykuya geçişte zorlanabilirler.

Aşağıdaki önerilere bakabilirsiniz:
1. Sabır: Bu dönem geçici olduğu için sabırlı olunması önerilir.
2. Uyku Rutinleri: Bebeğiniz için düzenli bir uyku rutini oluşturmayı deneyin.
3. Rahatlatıcı Yöntemler: Bebeğinizi rahatlatmak için masaj, kundaklama veya beyaz gürültü gibi yöntemleri deneyebilirsiniz.
4. Meme İsteği: Bebeğiniz meme istediğinde, ona meme vermek yerine başka yöntemlerle rahatlatmayı deneyin.

Bu konuda forumda daha detaylı bilgi bulamadım.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyumuyor😢
2. Uyku Meselesi
3. Uykuyla İlgili Aklınızdaki Tüm Soruları Cevaplıyoruz
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir