Uyku Meselesi
97 görüntüleme
C
Ceren
2 Şubat 2026 12:10
Kızım 4,5 aylık olmak üzere. Bebeğimde son dönemde uykuya geçerken ağlama var. Gün içinde gaz çıkarırken ağlamıyor ama uyuturken osurursa ağlıyor. Çok uykusu geliyor ama uyumamaya direniyor. Sadece babasında ya da benim omzumda uyuyor. Başka türlü uyumuyor. Yatağa yatırınca hemen uyanıyor. Gece veya gündüz farketmiyor aynı sorunlar hep var. Uyandıktan sonra 60-75 dk içinde tekrar uykusu gelmiş gibi davranıyor. Uyutmaya çalışınca ağlıyor. Uyutmayıp bekliyeyim biraz vakit geçsin desem bu seferde durmuyor sürekli mızmızlanıyor. 4. Ay atağı olduğunu sanmıyorum çünkü onu yaşadık. Gündüz uykularımız 20 dk ya kadar geriledi. Bir kaç hafta sonra tekrar 1,5 - 2 saate çıkmıştı. Tam bitti dedim. Bu seferde uyuturken ağlamalar, hemen geri uyanmalar başladı. Şu an gündüz uykuları sadece 30-45 dk kadar sürüyor. Napacağımı şaşırdım valla. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba? Ne önerirsiniz?
B
Büşbüş
2 Şubat 2026 12:13
Merhaba belli ki uyku gerilemesi yaşıyor burda tek yapacağınız şey sabırla beklemek maalesef:(
C
Ceren
2 Şubat 2026 12:17
Merhaba belli ki uyku gerilemesi yaşıyor burda tek yapacağınız şey sabırla beklemek maalesef:(
B
Büşbüş
2 Şubat 2026 12:21
Ağlamalarını azaltmanın bir yolu var mı acaba? Bazen ağlama krizine giriyor. Çok üzülüyorum :'(
Yükleniyor...