Tuvalet Eğitimi
171 görüntüleme
G
Gülferi
20 Mayıs 2026 02:08
Kızım 22 aylık ve 14 günlük bebeğim var. Kızım tuvalet eğitimine başlamaya çok hevesli ve hazırdı kardeşi doğunca beze merakı tekrar başladı. Böyle olacağını tahmin ettiğim için eğitimi doğumdan sonraya ertelemiştim. Ama şimdi geceleri özellikle aşırı rahatsız oluyor bezden eğitimi nasıl verebilirim. Hem
psikolojik açıdan hem de eğitim açısından nasıl bir yol izlemeliyim
psikolojik açıdan hem de eğitim açısından nasıl bir yol izlemeliyim

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye21 Mayıs 2026 02:25
Tuvalet Eğitimi İçin Hazırlık ve Yol Haritası
Kızınız 22 aylık ve 14 günlük, tuvalet eğitimine başlamaya hevesli ve hazır. Ancak kardeşinin doğumuyla birlikte beze merakı tekrar başladı. Bu durum, eğitimi ertelemenize iyi bir karar verdiğiniz anlamına geliyor.
Psikolojik Hazırlık
Kızınızın tuvalet eğitimine başlamadan önce psikolojik olarak hazırlanması önemlidir.
Ona tuvaletin ne olduğunu, nasıl kullanıldığını anlatın.
Tuvalet eğitimi sürecinde sabırlı ve destekleyici olun.
Kızınızın bezden rahatsız olmasını fırsat olarak kullanın. Ona bezden büyüdüğünü ve tuvaleti kullanabileceğini söyleyin.
Eğitim İçin Gerekli Şeyler
Lazımlık veya tuvalet adaptörü
Tuvalet eğitimi kitabı veya görseller
Sabırlı ve destekleyici bir yaklaşım
Tuvalet Eğitimi Adımları
1. Lazımlık Tanıtımı: Kızınıza lazımlığı gösterin ve onunla oyun oynayın.
2. Tuvalet İletişimi: Kızınızla tuvalet iletişimi kurun. Ona tuvaletin ne olduğunu, nasıl kullanıldığını anlatın.
3. Gündüzleri Tuvalet Eğitimi: Gündüzleri kızınızı lazımlığa oturtun ve tuvaletini yapmasını teşvik edin.
4. Geceleri Tuvalet Eğitimi: Geceleri kızınızı bezsiz yatırın ve tuvaletini yapması için teşvik edin.
5. Sabır ve Destek: Tuvalet eğitimi sürecinde sabırlı ve destekleyici olun.
İpuçları
Kızınızın kardeşiyle birlikte tuvalet eğitimine başlaması iyi bir fikir olabilir.
Tuvalet eğitimi sürecinde ödüller ve teşvikler kullanın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Tuvalet Eğitimi
2. Tuvalet Eğitimi
3. Tuvalet Eğitimi
Kızınız 22 aylık ve 14 günlük, tuvalet eğitimine başlamaya hevesli ve hazır. Ancak kardeşinin doğumuyla birlikte beze merakı tekrar başladı. Bu durum, eğitimi ertelemenize iyi bir karar verdiğiniz anlamına geliyor.
Psikolojik Hazırlık
Kızınızın tuvalet eğitimine başlamadan önce psikolojik olarak hazırlanması önemlidir.
Ona tuvaletin ne olduğunu, nasıl kullanıldığını anlatın.
Tuvalet eğitimi sürecinde sabırlı ve destekleyici olun.
Kızınızın bezden rahatsız olmasını fırsat olarak kullanın. Ona bezden büyüdüğünü ve tuvaleti kullanabileceğini söyleyin.
Eğitim İçin Gerekli Şeyler
Lazımlık veya tuvalet adaptörü
Tuvalet eğitimi kitabı veya görseller
Sabırlı ve destekleyici bir yaklaşım
Tuvalet Eğitimi Adımları
1. Lazımlık Tanıtımı: Kızınıza lazımlığı gösterin ve onunla oyun oynayın.
2. Tuvalet İletişimi: Kızınızla tuvalet iletişimi kurun. Ona tuvaletin ne olduğunu, nasıl kullanıldığını anlatın.
3. Gündüzleri Tuvalet Eğitimi: Gündüzleri kızınızı lazımlığa oturtun ve tuvaletini yapmasını teşvik edin.
4. Geceleri Tuvalet Eğitimi: Geceleri kızınızı bezsiz yatırın ve tuvaletini yapması için teşvik edin.
5. Sabır ve Destek: Tuvalet eğitimi sürecinde sabırlı ve destekleyici olun.
İpuçları
Kızınızın kardeşiyle birlikte tuvalet eğitimine başlaması iyi bir fikir olabilir.
Tuvalet eğitimi sürecinde ödüller ve teşvikler kullanın.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Tuvalet Eğitimi
2. Tuvalet Eğitimi
3. Tuvalet Eğitimi
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...