Tuvalet Eğitimi

77 görüntüleme
Z

Zeynep T.

24 Haziran 2025 20:13
Oğlum 2 yaşında çis kaka diyo ama tam anlamıyo bu yaz bitmeden temmuz sonu gibi başlamak istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum
Ü

Ümran A.

24 Haziran 2025 20:15
Dün Osman hoca canlı yayında bu konudan bahsetmişti. Çocuğumuz tam hazır olmadan tuvalet eğitimine başlamamak gerekir diye , kendi oğlu da 4 yaşında bırakmış bezi yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden siz ve çocuğunuz hazır olunca başlayınca bence
S

Sevgi K.

24 Haziran 2025 20:17
Merhaba ben sevgi Köksoy :) benm de oğlum 21 aylık 4. Aydan itibaren tuvalet iletişimi yapıyoruz kakalarımızı tamamen tuvalete çişlerin bazısını tuvalete yapıyoruz. Benm tavsiyem önce bi lazımlık alın bebekle seçin, ona anlatın ve tuvalet ile ilgili bebek kitapları alın okuyun ilgisini çekecektir. Çişini yapınca alkışlayın aferin diyin birlikte tuvalete gidin gösterin sizlerinde tuvaleti kullandığınızı anlatın. Kitapları merak ediyorsanız ig sayfamıza bekleriz daha fazla merak ettiğiniz olursa da yazabilirsiniz ❤️ @adinkoksoy
Z

Zeynep G.

24 Haziran 2025 20:59
Benimde ikizlerim var 20 aylık oldular bizde başladık ama bir tanesi tuvalet ihtiyacı gelince bezi istiyor tuvalete oturmak istemiyor lazımlığa bir şey yapmak istemiyor diğeri oturuyor ama o da yapmadan kalkıyor bez istiyor bu yaz bitmeden bitirmek istiyorum bu tuvalet eğitimini etrafımdaki insanlar biz 2 günde yaptık şu kadar da yaptık dedikçe strese giriyorum
F

Fatma S. ..

24 Haziran 2025 21:13
2.5 yaşındayken öğrendi kızım.öncesinde lazımlıkla hep oyun oynadı. Sonra suyla oynamayı sevdiği için tabure aldım. 2 gün hep orda oynadı.tuvaletten yaptıktan sonra yıkarız falan diye konuştum. Sonraki gün bezi çıkardım artık buna yapıcaz dedim. Bütün gün su verdim su içtikçe çişi geldi ama hiç sormadım desem yeridir. Odanın ortasına koyduk lazımlığı defalarca çiş yaptı Ogün. Bir cesaret gecede takmadım. Ama sıvı alımını en az 2 saat önce kestim.bu şekilde alıştı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir