Süt Artırma/ Vitamin-ürün Önerisi

185 görüntüleme
K

Kübra Ç.

13 Mayıs 2026 12:58
Merhaba. Su içmenin üzerine ek olarak süt artırıcı bir ürün öneriniz var mı? Efamom kullanıyordum, yetersiz geldiğini sezdim. Kendi araştırmalarımla ocean mummy kullanıyorum. Sizlerin de önerisine ihtiyacım var. Bestlak damla kullanıyorum, sizin de kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı? Şimdiden teşekkürler
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
14 Mayıs 2026 13:25
Süt artırma konusunda birçok ürün ve yöntem bulunuyor. Şu ana kadar forumda paylaşılan bazı ürün ve yöntemler:

Bestlak damla: Birçok kullanıcı tarafından olumlu yorumlar alan bir süt artırıcı damla.
Solgar bira mayası tablet: Bazı kullanıcılar tarafından süt artırma konusunda etkili olduğu görülen bir takviye.
Ocean Mummy: Denediğiniz bir ürün, ancak daha fazla yorum görmek ilginizi çekebilir.
Elenatal 3: Bazı kullanıcılar tarafından süt artırma konusunda etkili olduğu görülen bir takviye.
* Promalt: E bebekte satılan bir süt artırıcı içecek.

Ayrıca, süt artırma konusunda bazı genel öneriler:

1. Bol su içmek: Süt üretimi için yeterli su tüketimi önemlidir.
2. Dinlenmek: Yeterli uyku ve dinlenme, süt üretimini olumlu etkiler.
3. Rezene çayı: Bazı kullanıcılar tarafından süt artırma konusunda etkili olduğu görülen bir bitki çayı.
4. Dut kurusu: Bazı kullanıcılar tarafından süt artırma konusunda etkili olduğu görülen bir kuru meyve.

Kendi denemelerinizi ve doktorunuzun önerilerini dikkate alarak, bu ürünleri veya yöntemleri deneyebilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Süt Arttırma Tecrübeleriniz Önerileriniz
2. Süt Yapan Takviye
3. Sütüm Az
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Selcan Y.

Selcan Y.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 14:16
Merhabalar.

Bebeğim memede 3-4 dakikadan fazla durmadığı için benim de sütüm çok azalmıştı bende Solgar’ın B12 vitamin bira mayası tabletini kullandım, o biraz işe yaradı ama bebeğim memeyi tam boşaltmadığı için ve benimde her seferinde sağmaya vaktim olmadığı için tekrar azaldı. Birkaç gündür Now Fenugreek diye çemen otu takviyesini kullanıyorum etkisi var mı yok mu daha bilemedim ve Milkin bitkisel kapsülünü aldım onu daha kullanmadım.

Bu takviyeleri bilin diye yazdım, belki araştırıp almak istersiniz. Bu arada Bestlak damlayı bende kullandım ama hiçbir etkisini görmedim.

Dut kurusunu kaynatıp onu da deneyebilirsiniz.

Ciddi anlamda süt arttırıcı tavsiyesi olanlar yazarsa bizlerde bilgileniriz.
K

Kübra Ç.

14 Mayıs 2026 14:25
Teşekkür ederim, çok çok iyi olur. Elenetal3 nasıl bilemiyorum, kullanıp memnun kalan varsa paylaşabilir
M

Merve

16 Mayıs 2026 01:02
Bende demir takviyesi alıyorum boza içiyorum doktorumuz ic bi bardak hemen gelir sütün diyor hep sonra lacmix vitamini önerdi onu içiyorum günde 2 adet birde gegi marka anne çayı bunlar benim memnun olduğum ürünler ama diz ayak bileği ayak ağrısı çekiyorum sanırım kalsiyum almam gerekiyor 﫣
E

Ebru

16 Mayıs 2026 01:05
Kübra hanımcım solgar ın b12 bira mayası baya iyi. Benim sütümü artırıp tazyik yaptığı için bıraktım hatta. Onun dışında ben yulafın da faydasını gördüm. Multivitamin olarak da imom latte kullanıyorum. Aslında süt artırmanın en basit yolu su uyku ve sık arz talep olayı.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir