Sütüm Az
70 görüntüleme
N
Nurgül B.
17 Kasım 2025 14:15
Arkadaşlar ne yaptıysam sütüm artmadı aynı durumu yaşayan var mı ve hiç bi emzirme danışanıyla bu süreci yönetip sütü artıp memnun kalan var mı ?
H
HY
17 Kasım 2025 14:25
Bestlac damla kullanip emzirdikten sonra sagim yapmak baya arttiriyo goguslertamamen bosalimca daha cok doluyo
N
Nurgül B.
17 Kasım 2025 14:31
Lacmixtablet kullanıyorum şuan ama hâlâ aynı gibi ikisini aynı anda kullanabilir miyim acaba
M
Melek A.
17 Kasım 2025 14:40
Emzirme danışmanı size düzenli olarak 2 saatte bir sagim yapmanızı söyleyecek bol su içmenizi ve tentene temas yapmanızı düzenli beslenip mümkün olduğunca dinlenmenizi söyleyecek 😊
E
Elif N.
17 Kasım 2025 14:44
Solgarın b12 tabletini kullanmıştım, bana faydası olmuştu.
G
Gökçin N.
17 Kasım 2025 15:34
Ben tüm tuşlara basmıştım 2 ay önce;
1)bestlak damla 3x20 damla
2) solgar b12 si var içinde bira mayası olan 3x2
3)imom latte multivitamin
4) akşam emzirdikten sonra malt içeceği(alkolsüz bira,içinde şeker olmayanından alırsanız kilo alımı da olmaz ör:peja )
5) 7 gün power pomping şeklinde sağım yaptım akşamları
6)ara öğün hurma,badem,gün kurusu,dut kurusu
7)sütü yağlandırmak için ravla lohusa yağı
Hala tüm takviyeleri alıyorum. Hala her akşam bebek emdikten sonra 10 dk süt sağıyorum. Bunlara ek olarak 3-4 lt su mutlaka ve bebiş uyutursa uyku önemli.
1)bestlak damla 3x20 damla
2) solgar b12 si var içinde bira mayası olan 3x2
3)imom latte multivitamin
4) akşam emzirdikten sonra malt içeceği(alkolsüz bira,içinde şeker olmayanından alırsanız kilo alımı da olmaz ör:peja )
5) 7 gün power pomping şeklinde sağım yaptım akşamları
6)ara öğün hurma,badem,gün kurusu,dut kurusu
7)sütü yağlandırmak için ravla lohusa yağı
Hala tüm takviyeleri alıyorum. Hala her akşam bebek emdikten sonra 10 dk süt sağıyorum. Bunlara ek olarak 3-4 lt su mutlaka ve bebiş uyutursa uyku önemli.
N
Nurgül B.
17 Kasım 2025 16:00
Power pumpingi nasıl yaptınjz ve şuan hâlâdevam ediyormusunuz sütünüz istediğiniz kadar arttı mı