Soru Cevap

564 görüntüleme
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

21 Ağustos 2026 14:03
Merhaba uzun bir süredir buralara bakamadım 💕💕💕

Kendi işlerim ve yurtdışı seyahatlerim sıklaştığı için ancak vakit bulabildim. Sorusu olanlar bu başlık altında yine bana sorabilirler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

1 Eylül 2026 22:26
Elif Tuğçe
Takvimi şöyle ayarladı 3-5-13 bexsoro 13 nimenrix
Bizim pratikte kullanmadığımız bir taksicim olmuş açıkçası. uzmanlık alanım aşı ben hiç böyle bir takvimi oluşturmadım ama 13 nimenrix yaptırıp aşılamayı bitirdiniz diye düşünelim. Tekrar başa alamayacağımız için :)
Elif T.

Elif T.

1 Eylül 2026 22:27
Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
Bizim pratikte kullanmadığımız bir taksicim olmuş açıkçası. uzmanlık alanım aşı ben hiç böyle bir takvimi oluşturmadım ama 13 nimenrix yaptırıp aşılamayı bitirdiniz diye düşünelim. Tekrar başa alamayacağımız için :)
Kızım şuan 9 aylık eğer iki doz mümkünse öyle yaptırırım
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

1 Eylül 2026 22:44
Elif Tuğçe
Kızım şuan 9 aylık eğer iki doz mümkünse öyle yaptırırım
3. Ve 5 yapıldı o halde 13. Ayda nimenrix baxsero aynı anda yaptırın aşılama dozu bitmiş olsun 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ olabilecek en iyi takvim bu olur
B

Büşra ..

2 Eylül 2026 18:39
Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
Merhaba kendi oğluma baxsero ve nimenrix i aynı anda 3-5 ve 13. Aylarda yaptım. Aynı hesaplama ile 11 -13 ve 21 gibi yaptırabilirsiniz 3 doz her iki aşı olarak tavsiye ediyoruz fakat velirtmek isterim ki oldukça geç kalınmış bir an önce başlamanızı öneririm
Teşekkür ederim menenjit her zaman yapılabilir denildiği için biraz erteledim sanırım mümkün olduğunca en yakın zamanda yaptıracağım 🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir