Soru / Cevap
1665 görüntüleme

Ayça K. A.
Hemşire
1 Aralık 2025 00:45
Merhaba soru cevaplar kısmı fazla dolu olunca göremiyor yanıtlayamıyorum dilediğiniz soruyu buradan sorabilirsiniz 💕💕💕💕

Ayça K. A.
Hemşire
26 Nisan 2026 10:47
Kızım 6 aylık bir ay önce atopik egzama teşhisi konuldu boynu altı vcuudu gögüsü hep kızarıklıklar dolu yanık gibi derisi çekilmiş pütürlü duruyor bazen birden kızarıyor bazen sönüyor doktorumuz mustella stelatopia ve dexyane med verdim bunları sürünce kızarmaya başlıyor bende hiç birşey sürmemeye başladım şuan sakin aama bazen durduk yere azıyor doktor süt ürünleri yasak mamaya da zeytin yağı pekmez bebebüsküvisi falan at günde bir kere dedi yani napıcam bilmiyorum endişeliyim
.
.....
26 Nisan 2026 13:46
Öncelikle doktorunuzu değiştirin. Rafine şekerden uzak tutun diye kendimizi parçaladığımız bebeğe 1 tanesi 4 kesme şekere denk gelen bebe büsküvisini İnşalalh yedirmiyorsunuz çünkü o kızarıklıkları şeker de coşturur. Pekmez verilebilir ama ev yapımı olmayacak. Saatlerce kaynayan pekmek istemeyiz bebeklerde cam kavanozda hazır satılanlardan mümkünse organik markalardan. Zeytinyağının faydası ne olacakmış acaba hekiminizle sohbet edip sorup öğrenebilmeyi çok isterdim tamamen saçmalık. Bir hekim değiştirin yeni bir beslenme planı yapılsın. Belli ki farklı bir problem var. Altında yatan şeyi buradan konuşarak bulmak mümkün değil

Ayça K. A.
Hemşire
8 Mayıs 2026 23:16
Başka çocuk doktoruna mı yoksa cildiyeye mi gitmeliyiz egzama için ne gibi yöntem uygulayabilirz teşekkür ederim
Ü
Ümmahan K.
Premium Üye
24 Mayıs 2026 14:30
Merhaba bebeğim 10. Aya girmek üzere 42 haftalık. Doğum kilosu 3.700 şu an 9.500 kiloda. Bu ay diş çıkardı ek gıdayla zaten arası iyi değildi artık hemen hemen hiç yemiyor. Bu ay ana kalori artık katı gıdalar deniyor ne yapabilirim
E
Emine T.
24 Mayıs 2026 20:53
Merhaba kızıma 7. Ayda menenjit aşılarını yaptırmaya başlamak istiyorum, ama hangisiyle başlayıp hangi aylarda neyle devam edilecek tam bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Yükleniyor...