Soru / Cevap

1663 görüntüleme
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

1 Aralık 2025 00:45
Merhaba soru cevaplar kısmı fazla dolu olunca göremiyor yanıtlayamıyorum dilediğiniz soruyu buradan sorabilirsiniz 💕💕💕💕
G

Gülşah B.

19 Aralık 2025 22:57
Merhaba Ocak ayında 2 yaşına girecek kızım d vitamini almadım 2 ay oldu neredeyse birde balık tüketmiyor ocean markasının d vitamini yine ocean markasının balık yağı şurubunu almak istiyorum birde bağışıklık ve iştah için ocean immunol mü yoksa beyorganik beyatom mu almalıyım öneriniz nedir ve de nasıl kullanmalıyım balık yağı d vitamin ve bağışıklık için olan şurubu @Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
G

Gülşah B.

19 Aralık 2025 22:58
23 aylık kızım doğum kilosu 2.950 şuan 10.80 iştahsız binbir oyunla yemek yediriyorum ve çok hareketli normalmi kilosu @Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
H

Hülya K. K.

19 Aralık 2025 23:04
Merhaba bebeğim11aylık diş yok ama diş etleri kabarık sürekli ağzına bişeyler götürüyor 2gündür çene altında şişlik var dış taraftan neyden oluyor acaba
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Aralık 2025 00:48
Mizgin hanımcığım 42 gününü dolduran her bebek rota aşısı olabilir. 24. Hafta son tarihtir
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Aralık 2025 00:50
@Gülşah Baykara hanımcığım ben kendi oğluma d vitamini Ocean kullanıyorum içeriği temiz. Balık yağı şurubu yerine balık yedirmeyi tercih ediyorum tavsiyem de o yönde. İştah için de tahin veriyorum 1 tatlı kaşığı özetle d vitamini harici gerkeiz buluyorum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Aralık 2025 00:52
Hülya hanım görmeden yorum yapmak çok afaki konuşmak olur bir hekim konsültasyonu önemli sizi yanlış yönlendirmeyi hiç istemem 💕💕
S

Sena C.

15 Ocak 2026 01:03
Erkek bebek doğum kilosu 3450 boy 50. Şuan 5 buçuk aylık 9 kg 68cm sadece anne sütü normalmi
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

15 Ocak 2026 08:23
Kilosu %95 persentil yani 100 bebekte 95 kişiyi geçmiş. Boyu ise 75 persentil gayet güzel aynen devam :)
N

Nida N. ..

15 Ocak 2026 15:22
Bebeğim 2 ay 4 günlük 2.ay asılarını 2 gün önce yaptırdık rota aşısı icin kac gün beklemeliyim
G

Gülcan Ş.

15 Ocak 2026 15:34
Benim kızım 7 aylık doğum kilosu 2450 suan 6900 boyu da 67 cm mamayla besleniyor son iki aydır aynı kilo da ama diş çıkartıyor sürekli de hastalandı
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

15 Ocak 2026 15:46
@Nida Nur hanım ben 3. Ayda rota ve menenjitleri aynı gün yaptırdım hekiminizle karar vermeniz en güzeli olacaktır
C

Cansel K.

11 Nisan 2026 18:36
Merhaba bebeğim 2 ay 22 günlük 1 nisanda infuluenza +akut bronşiolit tanısı konuldu bir gün hastanede yattık sonra çıktık 2 gün ventolin cortair kullandım 5 gün de enfluvir kullandık sonra doktora götürdüm kontrole ciğerleri iyi öksürük bir süre devam eder dedi bugün 11 gün oldu hala öksürük ve hırıltı var öksürük balgamlı oluyor öksürükler kriz şeklinde oluyor bazen ve öyle olumca nefessiz kalıyor balgamını atamıyor ne yapmalıyım tekrar görürmelimiyim
Z

Zehra K.

13 Nisan 2026 02:56
3.ayda Menenjit ve rota aşısı oldu. normalde günde 3 kere büyük tuvaletini yapan çocuk şuan çok zorlanıyor yapamıyor aşı olalı 3 gün oldu bu durumu yaşayan var mı
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

13 Nisan 2026 02:58
Cansel Koç
Merhaba bebeğim 2 ay 22 günlük 1 nisanda infuluenza +akut bronşiolit tanısı konuldu bir gün hastanede yattık sonra çıktık 2 gün ventolin cortair kullandım 5 gün de enfluvir kullandık sonra doktora götürdüm kontrole ciğerleri iyi öksürük bir süre devam eder dedi bugün 11 gün oldu hala öksürük ve hırıltı var öksürük balgamlı oluyor öksürükler kriz şeklinde oluyor bazen ve öyle olumca nefessiz kalıyor balgamını atamıyor ne yapmalıyım tekrar görürmelimiyim
Tekrar bir gösterin dilerseniz 11 gün biraz fazla serum suyu ile günde 4-5 defa hava verebilirsiniz fakat hekim görmesinde fayda var
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

13 Nisan 2026 02:59
Zehra Kurşun
[[3.ayda](3.ayda)]([3.ayda](3.ayda)) Menenjit ve rota aşısı oldu. normalde günde 3 kere büyük tuvaletini yapan çocuk şuan çok zorlanıyor aşı olalı 3 gün oldu bu durumu yaşayan var mı
Merhaba menenjit aşısı kabız olmaya sebep olmaz. Bebeğiniz sadece anne sütü ya fa mama ile besleniyor panik yapmayın 10 güne kadar kaka yapmama bu aylarda normal dediğimiz bir durum
Z

Zehra K.

13 Nisan 2026 03:08
Zorlanıyor ve lekelenme oluyor bezinde, probiyotik vs başlamak gerekir mi
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

13 Nisan 2026 03:09
Zehra Kurşun
Zorlanıyor ve lekelenme oluyor bezinde, probiyotik vs başlamak gerekir mi
Ben kendi oğluma Bigaia kullanıyordum. Hekiminize danışarak verebilirsiniz tabiiki
M

Mihriban A. P.

26 Nisan 2026 10:26
Merhaba 14 aylık oğlum var 2 gündür burun akıntısı var öksürük vs yok keyfi de yerinde ne yapmalıyım geceleri uyuyamıyor
.

.....

26 Nisan 2026 10:43
Kızım 6 aylık bir ay önce atopik egzama teşhisi konuldu boynu altı vcuudu gögüsü hep kızarıklıklar dolu yanık gibi derisi çekilmiş pütürlü duruyor bazen birden kızarıyor bazen sönüyor doktorumuz mustella stelatopia ve dexyane med verdim bunları sürünce kızarmaya başlıyor bende hiç birşey sürmemeye başladım şuan sakin aama bazen durduk yere azıyor doktor süt ürünleri yasak mamaya da zeytin yağı pekmez bebebüsküvisi falan at günde bir kere dedi yani napıcam bilmiyorum endişeliyim
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

26 Nisan 2026 10:44
Mihriban Acar Pisken
Merhaba 14 aylık oğlum var 2 gündür burun akıntısı var öksürük vs yok keyfi de yerinde ne yapmalıyım geceleri uyuyamıyor
Sürekli burun yıkama yapın ki olsa bir bakteri ya da virüs aşğılara inemesin. Ortam havalandırması bol bol dışarıda yürüyüş. Taze meyve takviyesi bu aşama için yeterli olacaktır 💕
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir